Spørsmål og svar

Vanlig spørsmål når man skal velge produkt for HR/lønn

Hva er funksjonene i lønns- og HR-systemet deres?

Vårt lønns- og HR-system tilbyr en omfattende pakke med funksjoner, inkludert automatisk lønnsberegning, skatteberegninger, fraværshåndtering, personaladministrasjon, rekrutteringsverktøy og ytelsesvurderinger

Vårt lønn- og HR-system er designet for å integreres sømløst med andre forretningssystemer som ERP, CRM og finanssystemer

Systemet støtter flere språk og valutaer og er tilpasset for å håndtere internasjonale ansatte, inkludert de med ulike skatteregler og arbeidsforhold

Ja, systemet inneholder moduler for ytelsesvurdering som tillater ledere å sette opp og spore mål, gjennomføre vurderinger og gi tilbakemeldinger.

Absolutt, vårt system omfatter funksjoner for rekruttering og onboarding, inkludert jobbposting, kandidatsporing, og automatisert dokumentbehandling.

Hvordan sikres personvernet til ansatte i systemet?

Vi prioriterer datasikkerhet og personvern ved å følge strenge standarder og praksiser, inkludert datakryptering, sikkerhetsrevisjoner og tilgangskontroll.

Ja, vårt lønn- og HR-system har en mobilapp som gir HR-team og ansatte tilgang til nødvendige funksjoner og informasjon fra hvor som helst.

All ansattinformasjon lagres sikkert med kryptering og tilgangsstyring. Kun autoriserte brukere har tilgang til sensitiv informasjon.

Ja, systemet inneholder moduler for ytelsesvurdering som tillater ledere å sette opp og spore mål, gjennomføre vurderinger og gi tilbakemeldinger.

Tilbyr systemet løsninger for ansattes selvbetjening?

Ja, vi tilbyr en ansattes selvbetjeningsportal som gir de ansatte tilgang til å administrere deres egne personaldata, se lønnsslipper, registrere fravær og oppdatere deres skatteinformasjon.

Ansatte har tilgang til en selvbetjeningsportal hvor de kan oppdatere sin personlige informasjon, slik som adresse, bankdetaljer og nødkontakter.

Systemet tilbyr verktøy for å anerkjenne og belønne ansatte, samle tilbakemeldinger gjennom undersøkelser og polls, og gir ansatte en stemme i organisasjonen.

Vårt system tilbyr rapporterings- og analysefunksjoner som sporer mangfold og inkludering innenfor organisasjonen, hjelper med å identifisere områder for forbedring.

Hvordan kan deres lønnssystem forenkle lønnskjøringen?

Systemet automatiserer hele lønnsprosessen, fra inntasting av timer til utbetaling av lønn, inkludert beregning av skatter og andre fradrag.

Ja, vårt system er fleksibelt designet for å støtte ulike ansettelsestyper, inkludert fulltid, deltid, kontraktsbaserte og timelønnede ansatte.

Systemet er oppdatert med de nyeste arbeids- og skattelovene for å sikre at alle lønns- og HR-prosesser er i full overensstemmelse.

Absolutt. Systemet er tett integrert med moduler for tidsregistrering og fraværshåndtering.

Systemet tilbyr omfattende verktøy for å håndtere fravær, inkludert sykefravær, ferie og andre permisjoner. Disse funksjonene hjelper til med planlegging og sikrer overholdelse av relevante fraværspolitikker.

Hvordan foregår datarapportering og analyser i systemet?

Systemet tilbyr avanserte rapporterings- og analysemuligheter som gir innsikt i alt fra lønnskostnader til ansattes ytelse.

Ja, systemet tilbyr omfattende tilpasningsmuligheter for rapportering, slik at du kan generere spesifikke rapporter basert på dine unike behov.

Med vårt skybaserte lønn- og HR-system kan ansatte og ledere enkelt administrere og få tilgang til viktig informasjon uavhengig av deres fysiske plassering.

Ja, systemet støtter komplekse lønnsstrukturer inkludert bonusordninger og insentivprogrammer.

Hvilken support tilbyr Abacus IT for lønn- og HR-systemet?

Vi tilbyr omfattende support inkludert teknisk hjelp, brukeropplæring og jevnlige oppdateringer for å sikre at systemet fungerer optimalt.

Vårt system inneholder en integrert lærings- og utviklingsmodul som lar deg opprette og administrere ansattes treningsprogrammer.

Ja, systemet støtter administrasjon av ulike ansattfordeler som helseforsikring, pensjonsbidrag, og andre frynsegoder.

Ja, systemet støtter administrasjon av ulike ansattfordeler som helseforsikring, pensjonsbidrag, og andre frynsegoder.

Visma net

Visma Business NXT

Contracting NXT

Visma Business

Visma Contracting

Uni Micro

PowerOfficeGo

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.