Regnskap

Lønn/Hr

Prosjektstyring

Business Intelligence

CRM

Logistikk

Netthandel/handel

Automatisering

Integrasjoner

Forretningssystemer

La meg fortelle
deg om våre forretnings-
systemer

Støtter din vekst

Hva er egentlig forretnings-systemer?

Støtter din vekst

Forretningssystemer er programvareløsninger designet for å automatisere og forenkle bedriftsprosesser.
De integrerer ulike funksjoner som regnskap, HR, CRM, og logistikk for å støtte effektiv drift og informasjonsflyt innen en organisasjon, økende produktivitet og beslutningstaking

Rig Supply valgte Visma.net ERP

Rig Supply levde godt med Mamut frem til lønnsmodulen forsvant. De ville unngå å jobbe i ulike systemer, og byttet ut løsningen med Visma.net ERP.

Stian Vaaland

General Manager Rig Supply

''Vi hadde god kjemi, og fikk kjappe og grundige svar på det vi lurte på''

Regnskap

Effektiv regnskapsføring sikrer nøyaktig økonomisk kontroll, reduserer kostnader og forbedrer beslutningsprosesser med sanntidsdata

Bestill en demonstrasjon

Spørsmål og svar

Visma Net passer mellomstore bedrifter, og er et norsk forretningssystem som er bygget for å automatisere og effektivisere alle prosessene i bedriftens økonomistyring. Visma Net leveres som et standardprodukt, med moduler, tilleggstjenester og integrasjoner som tilpasses ditt behov innen økonomi, logistikk, prosjektstyring, og HR og lønn

Business NXT er et avansert ERP-system for større bedrifter, enkelt å bruke og helhetlig. Systemet automatiserer prosesser og tillater manuell bokføring, slik at du kan jobbe med flere selskaper uten å bytte system. Det håndterer store volumer av transaksjoner og mange brukere. Integrert med rapportering, budsjettering, lønn, HR, finans og logistikk, gir det deg muligheten til å bygge et unikt ERP-system tilpasset dine spesifikke behov.

Med Contracting NXT samler du alle arbeidsprosesser i én helhetlig skybasert pakke, som dekker dine behov innen ordre, prosjekt, lagerstyring, økonomi, rapportering og lønn. Fundamentet i pakken er Contracting Works – en automatisert skyløsning for ordre- og prosjektstyring. Løsningen er skreddersydd for alle håndverkere fra elektrikere til rørleggere og deg som jobber innen VVS.

Visma business sørger for solid økonomistyring og effektiv drift i både små og store bedrifter. Løsningen er Norges mest populære regnskapssystem, og har gjennom de siste 25 årene blitt levert til tusenvis av norske og skandinaviske bedrifter.

Med Contracting NXT samler du alle arbeidsprosesser i én helhetlig skybasert pakke, som dekker dine behov innen ordre, prosjekt, lagerstyring, økonomi, rapportering og lønn. Fundamentet i pakken er Contracting Works – en automatisert skyløsning for ordre-

Effektiv og brukervennlig bilagsføring i skyen, med egen bankmodul, støtte for årsavslutning, eiendelsregister og dynamiske rapporter. Fakturamottaket kan tolke, kontere, tildele og bokføre – automatisk. Få full oversikt over økonomien direkte fra startbildet.

PowerOffice utvikles i tett samarbeid med våre kunder og partnere. Sammen skaper vi markedets mest innovative og brukervennlige regnskapsløsning. Med regnskap, lønn, timeføring og alt du trenger i ett og samme system, får du full oversikt på «to minutter».

Compello utvikler tjenester for enklere fakturahåndtering og intelligent regnskapsføring. Hvert år sparer over tusen bedrifter i hele Europa masse tid og får raskere betalt med våre smarte fakturatjenester og fantastiske support.

SEMINE oppsto fordi virksomheter brukte betydelige ressurser på å produsere regnskapstall og å få oversikt over virksomhetens tilstand. SEMINE er en AI-software som fjerner behovet for manuelt arbeid og frigjør tid slik atøkonomiavdelingen kan fokusere på andre mer verdiøkende oppgaver.

Kravia henter den forfalte fakturaen direkte fra regnskapssystemet ditt og starter inkassoprosessen. Vi sørger for at du får betalt så smidig som mulig.

Amili tilbyr effektive og fleksible løsninger for kredittstyring, fakturadistribusjon, purring og inkasso. Ved å kombinere smart teknologi med lang erfaring i faget, optimaliserer Amili stegene fra utsendelse av faktura til innbetaling. 

Equity er et norsk selskap som ble etablert i 1994 av gründer Helge Helgesen.Allerede da var tanken å gi unike og enkle løsninger for våre kunder, med fokus på hele prosessen fra utsendt faktura til at fakturaen er betalt.

Lønn/Hr

Automatiserte lønns- og HR-systemer forenkler personalhåndtering, sikrer rettidig lønnsutbetaling og øker medarbeidertilfredshet

Bestill en demonstrasjon

Spørsmål og svar

Lønn skal føres, utbetales og rapporteres korrekt. Det skybaserte lønnssystemet Payroll løser dette for både lønnsansvarlig og for medarbeidere, ved å automatisere og effektivisere lønns- og HR-rutinene i bedriften.

Dottie HR er et enkelt HR-system som dekker behovene til de fleste selskaper. Det er enkelt å komme i gang og enkelt å bruke. Du kan bruke det sammen med lønnssystemet Payroll, eller alene.

Med Expense går det raskt for medarbeidere å føre reiseregninger og utlegg. Like smidig er det for lønnsansvarlig å godkjenne, og sørge for korrekt utbetaling og rapportering.

Tidsbanken hjelper deg å holde styr på fleksitiden til de ansatte, og gir dem full oversikt over arbeidstiden de har til rådighet

Prosjektstyring

Optimaliser prosjektstyringen med nøyaktig tids- og ressursallokering, forbedret samarbeid og økt prosjektgjennomføring

Bestill en demonstrasjon

Spørsmål og svar

Med Severa trenger du kun ett verktøy. Severa samler innsalg, oppgaver, timer, fakturering, ferie, fravær, analyse og rapportering. Det gir mer tid til viktige oppgaver, effektiv oppgavefordeling, fremdriftskontroll og ressursbruk, med full oversikt over lønnsomhet og risiko

Contracting Works er et nettbasert ordre- og prosjektstyringsystem for håndverkere innen elektro, rør- og bygg. Systemet lar håndverkere administrere og organisere ulike oppdrag og prosjekter på en effektiv måte, fra begynnelse til slutt.

Med Contracting NXT samler du alle arbeidsprosesser i én skybasert pakke, inkludert ordre, prosjekt, lagerstyring, økonomi, rapportering og lønn. Kjernen er Contracting Works – en automatisert skyløsning for ordre- og prosjektstyring, skreddersydd for håndverkere som elektrikere, rørleggere og VVS.

SmartDok er bygge- og anleggsnæringens mest brukte løsning, med moduler for enkel kontroll over timer, HMS/KS-system, vareforbruk, maskinservice, dokumenthotell, verktøyoversikt, dokumentasjon, kjørebok og brøytelister

Handyman er et essensielt verktøy for håndverkere. Det gir full oversikt over planlagte hendelser, tilbud, fakturering, og mer via telefon, PC eller nettbrett. Dokumenter, oppdater oppgaver, vis rapporter, og nyt sømløs kommunikasjon mellom kontor og felt, med automatisk integrasjon til ordre- og økonomisystemer.

SpeedyCraft er et mobilt ordresystem som synkroniserer timer, kostnader, sjekklister og materiell mellom utearbeidere og kontor. Ingen kommer innom kontoret på veien hjem for å levere utfylte arbeidsordrer, de kjører rett hjem ved arbeidsdags slutt.

SmartDok er den mest brukte løsningen i bygge- og anleggsnæringen, og det er ikke uten grunn. Løsningen består av moduler som gir deg oversikt og enkel kontroll over timer på mann og maskin, HMS/KS-system, vareforbruk, service og vedlikehold av maskiner, dokumenthotell, verktøyoversikt, dokumentasjon i form av bilder og sjekklister, kjørebok, brøytelister med mer.

Business Intelligence

Transformér data til innsikt med avanserte BI-verktøy, og ta bedre, informerte beslutninger for virksomhetens vekst

Bestill en demonstrasjon

Spørsmål og svar

Business Analyze er ikke en standard BI-software. Løsningen går hånd-i-hånd med SuperOffice, Visma og andre ledende ERP leverandører. Business Analyze er en del av House of Control Group. Selskapet ble etablert i 2002 og har siden hjulpet bedrifter med å få bedre oversikt over sin data som gjør at beslutninger kan tas på riktig grunnlag.

OneStop Reporting gir deg innsikten du trenger for å øke bedriftens lønnsomhet. Du får oversikt over bedriftens trender når som helst og hvor som helst direkte i skyen, slik at du alltid er oppdatert. Rapporteringsverktøyet hjelper deg med å forutse inntjening og eventuelle tap.

Power BI er en ledende forretningsintelligensplattform som kombinerer en intuitiv brukeropplevelse med bransjeledende avansert analyse. Organisasjoner kan samle data for analyse i løpet av sekunder og finne grundig innsikt med innebygde KI-funksjoner – alt med den bransjeledende sikkerheten og ytelsen til Power Platform og Azure.

CRM

Effektiv CRM-system styrker kundeforhold, øker salg og gir bedre kundeservice med dypere innsikt i kundeatferd

Bestill en demonstrasjon

Spørsmål og svar

EN CRM-LØSNING SOM SKAPER LANGSIKTIGE KUNDERELASJONER Langsiktige kunderelasjoner betyr økt omsetning. Bli kjent med en CRM-løsning som knytter teamene tettere sammen, hjelper deg å analysere dataene, får verktøyene til å spille sammen og som utvikler kunderelasjonene fra «hei» til «wow!»

Med ITX får du én svarknapp for telefon, chat, sosiale medier, SMS og e-post. Alt lagres på kunden.Når man besvarer telefon, leser epost eller chatter med kunden ser man tidligere kundedialog, hvem kunden snakket med sist, åpne kundesaker, samt nøkkelinformasjon fra ditt system, som ordre, utestående faktura, pakkesporing og vareretur.

Logistikk

Effektiv logistikkstyring optimaliserer lagerbeholdning, reduserer kostnader og forbedrer leveringskvaliteten

Bestill en demonstrasjon

Spørsmål og svar

Visma Net Financials er finansmodulen og motoren i Visma net ERP. Løsningen gir mulighet for å automatisere behandling av data på gitte intervaller og kriterier som du bestemmer. I alle arbeidsområder. 

Business NXT tar logistikk til nye høyder ved å gi deg total kontroll, fra ordre til innkjøp og lager. Uansett størrelsen på vareutvalget eller ordrestrømmen, effektiviseres logistikkprosessen når kunden bruker Business NXT. Systemet kan skreddersys med komplekse logistikkprosesser som gir deg en klar oversikt over driften og ordreflyten i bedriften.

Visma business sørger for solid økonomistyring og effektiv drift i både små og store bedrifter. Løsningen er Norges mest populære regnskapssystem, og har gjennom de siste 25 årene blitt levert til tusenvis av norske og skandinaviske bedrifter.

Avare er en komplett lager- og logistikkløsning bygget på Soft Rig plattformen, som leveres av Unimicro. Avare er tett integrert med Unimicro, DnB Regnskap og Sparebank 1 Regnskap. Avare løser innkjøp, leveranse og lager. Systemet er lett å bruke og du kan komme i gang raskt.

Vi fører en bred portefølje fra ledende produsenter som CipherLab, Datalogic, Honeywell, Linx, Zebra m.fl. I vårt sortiment finner du håndterminaler med forskjellige operativsystemer og konfigurasjoner – fra bruk i lette miljøer til mer robuste og røffe industrielle miljøer.

Håndterminaler er bærbare enheter brukt for datainnsamling og transaksjoner i felt. De er sentrale i logistikk, detaljhandel, og produksjon for å spore lager, administrere ordrer og øke effektiviteten. Robuste modeller støtter bruk i krevende miljøer, noe som øker produktiviteten ytterligere.

Alle våre håndterminaler kan leveres med serviceavtaler ferdig oppsatt av vår tekniske avdeling. La oss hjelpe deg med å finne riktig utstyr for din bedrift.

Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. 

Transportadministrasjon på en smidig, kostnadseffektiv og brukervennlig måte. Med vårt system kan du enkelt printe fraktetiketter, sende EDI, generere fraktbrev, og beregne fraktpriser uansett hvor du befinner deg.

nShift er den verdensledende aktøren innen programvare for håndtering av pakkelevering, og en strategisk vekstpartner

InStock er en fleksibel og moderne lagerløsning for store og mellomstore bedrifter. InStock blir en forlenget arm til ERP-systemet og sikrer en større grad av korrekte lagerbevegelser og beholdningsinformasjon. InStock WMS er skybasert, men kan installeres hos kunde hvis ønskelig.

BXSoftware bruker sin praktiske erfaring med logistikk for små og store bedrifter til å gi store kunder gode og effektive løsninger. BXSoftware standard produkter er ferdig integrert med ERP systemene, derfor kan vi levere raskt til en fast pris.

Med feed® samler du effektivt inn produktdata og tekster på ønskede språk, samt knytter bilder, dokumenter og produktrelasjoner. Alt håndteres gjennom ett verktøy. Når produktene er klare, distribueres de enkelt til alle salgskanaler, inkludert nettbutikker, bransjedatabaser og direkte til kunder.

Gurusoft PIM gir deg ikke bare full kontroll på produktinformasjonen, med både vedlikehold og masseoppdatering som en del av netthandelsplattformen. Det er også et verktøy for innholdsmarkedsføring. I tillegg tilbyr Gurusoft unike integrasjonsløsninger, bruk av flere kanaler og mulighet for å samle alt i én felles produktdatabase for flere språk, valuta og nettsteder

Netthandel/handel

Moderne netthandelsløsninger øker salg, forbedrer kundeopplevelsen og integreres sømløst med eksisterende systemer

Bestill en demonstrasjon

Spørsmål og svar

Har du behov for økt salg? Mer trafikk til nettbutikken din? Eller er du helt i startfasen og lurer på hvordan du skal komme i gang med netthandel? Da kan Gurusoft løsningen være noe for deg!

Velg Shopify for en brukervennlig, skalerbar e-handelsplattform med omfattende tilpasninger, ledende sikkerhet og kraftige markedsføringsverktøy. Start, driv og voks din nettbutikk enkelt med Shopifys anerkjente støtte og intuitive grensesnitt. Realiser din e-handelsdrøm med Shopify!

Salgsappen for salgsrepresentanter. Med denne B2B-salgsappen til mobilen blir det enklere å få tilgang til hele den digitale katalogen din og å selge varene dine via Android eller et iOS-apparat.

Yabie Retail er et tilpasningsdyktig kassasystem for butikkens og markedets behov. Det håndterer dype integrasjoner med forretningssystemer, sikrer effektiv administrasjon og sanntids informasjonsflyt.

eXtenda løsninger optimaliserer forhandlerdriften for å overgå kundens forventninger. De modulære, konfigurerbare løsningene kan brukes alene eller sammen, og skaper en kraftig plattform. Skybasert teknologi gir rask lansering, og intuitive grensesnitt prioriterer brukeropplevelsen for ansatte og kunder.

Automatisering

Automatisering optimaliserer arbeidsflyter, reduserer manuelle oppgaver og øker produktiviteten ved å sikre konsekvent og effektiv utførelse av oppgaver

Bestill en demonstrasjon

Spørsmål og svar

direct FMS styrer conveyor-anlegg, kommuniserer med sensorer, produksjonsmaskiner, roboter, merkeutstyr og operatørpaneler. Systemet finner optimale ruter gjennom fabrikken og har full kontroll på lager og logistikk.

direct MES kobler produksjonssystemet med maskiner og utstyr via vår OPC-plattform, som overfører maskindata direkte og rapporterer tilbake. Systemet logger maskinstatus for innsikt i produksjonsdata. OEE-modulen overvåker og analyserer produksjonskapasiteten.

AutoPay er en skybasert tjeneste som automatiserer betalingsflyten mellom ditt økonomisystem og banker. Betal fakturaer, send betalinger til godkjenning, kontroller inn- og utbetalinger, og utfør automatisk bankavstemming. Dette frigjør ressurser til kjernevirksomheten din.

Med Visma.net AutoInvoice får du en komplett fakturaløsning som dekker alle dine behov, inkludert sending og mottak av efaktura. All fakturabehandling foregår direkte i ditt økonomisystem, slik at både fakturering og fakturamottak går unna med noen få tastetrykk.

Visma.net AutoReport eliminerer manuelle trinn for å sende elektroniske dokumenter til myndigheter. En strømlinjeformet arbeidsflyt administreres direkte i din Visma økonomiløsning, noe som reduserer tiden brukt på å sende og følge opp dokumenter.

Visma AutoCollect er en automatisk purre- og inkassoløsning levert av Visma. Med Visma AutoCollect kan hele innfordringsprosessen bli automatisert, og du kan administrere dine utestående fordringer fra et kjent brukergrensesnitt.

Integrasjoner

Integrasjoner knytter sammen forskjellige systemer, forbedrer informasjonsflyten og gir en helhetlig oversikt, som resulterer i bedre beslutningsprosesser og økt effektivitet

Bestill en demonstrasjon

Spørsmål og svar