Arrangement

13-01-2022 09:00
Lønn/HR

Enkelt å flytte lønnssystemet ut i skyen!

Våre rådgivere Line Thorsen fra Abacus og Kristofer Tøen Nielsen fra Visma tar en prat om Visma.net Payroll, den nye flaggskipløsningen til Visma! I webinaret vil de vise deg hvor lett det faktisk er å migrere over til Payroll og hvor mye enklere hverdagen blir etterpå. Dette webinaret passer både for Visma Lønn kunder og de med Huldt & Lillevik Lønn.

Se webinaret her
IT/Drift

Tryggere metode for dokumentdeling i Office 365

Hvordan samhandle smartere? Ved å ta i bruk annen funksjonalitet i Microsoft Office 365, kan du kvitte deg med dokumentdeling via epost!

Se webinaret her
Regnskap

Hva er en digital økonomiavdeling?

Er du klar for å slutte å føre bilag? I dette webinaret vil vi vise deg hvordan du digitaliserer økonomiavdelingen og hvordan det vil påvirke din arbeidshverdag. Flyet er klart for reisen til skyen, er du ombord?

Se webinaret her
IT/Drift

Kvitt deg med serveren – behold funksjonaliteten!

Trenger du egentlig serveren din? Eller ønsker du en mer moderne løsning - i skyen? Vi viser deg hvordan du kan bli kvitt serveren, og samtidig beholde all funksjonalitet.

Se webinaret her
Lønn/HR

På tide å flytte lønnssystemet ut i skyen?

Visma.net Payroll er et lønnssystem for deg som ønsker å automatisere tunge manuelle rutiner. Løsningen er skybasert, og du kjører like lett lønn fra hjemmekontoret eller hytten. Webinaret passer for deg som benytter Huldt & Lillevik og Visma Lønn i dag.

Se webinaret her
Regnskap

One Stop Reporting for byråer

Visma legger ned Visma Reporting iløpet av 2021 og One Stop Reporting er det nye rapporteringsverktøyet. Vi viser deg hva One Stop inneholder og hvordan du kan bruke dette i samarbeid med dine kunder.

Se webinaret her
Regnskap

Spar tid med AutoInvoice og Visma Business

Dette webinaret viser hvordan regnskapsbyrået kan automatisere prosesser og gjøre hverdagen mer effektiv med Visma.net AutoInvoice.

Se webinaret her
Prosjektstyring

Visma.net Project Management & Microsoft Teams

Få full kontroll på prosjektene med Visma.net Project Management. Integrert med Microsoft Teams kan du utnytte det beste av de to systemene. 

Se webinaret her
Prosjektstyring

Jobb mer effektivt med Visma.net Project Management

Vi snakker her om nye integrasjoner fra Abacus og demonstrerer nye funksjoner i PM, blant annet stoppeklokke, oppslag og vasking av kundedata samt viser deg hvordan løsningen lager effektive rutiner for etablering av prosjekt.

Se webinaret her
Prosjektstyring

Full kontroll med Visma.net Project Management

Hva er Visma.net Project Management? Vi demonstrerer dette nyttige prosjektstyringsverktøyet som hjelper ditt team til å ha full oversikt. Ta en titt og vurder om dette er løsningen for deg!

Se webinaret her
Seminar: Leken og lønnsom logistikk!

Meny