Arrangement

27.11.2023

14:00

Webinar: Cyberangrep - Vår historie

Natt til søndag 24. september ble vårt datasenter utsatt for et løsepengeangrep fra en svært profesjonell trusselaktør. Vi betalte ikke løsepenger og hadde minimale tap av data. De påfølgende ukene jobbet vi med stabilisering av drift for våre kunder og jobber nå videre med de beste sikkerhetsmiljøene i Norge for å skaffe oss enda bedre forståelse av hendelsen og hvordan hindre et slikt avbrudd i fremtiden. Selv om vi gjerne skulle vært foruten dette angrepet, så har vi benyttet anledningen til å lære mest mulig slik at vi unngår slike hendelser igjen i fremtiden. Vi har invitert Aleksander Bjørkhaug fra Defendable til et webinar hvor vi deler våre erfaringer slik at du kan ta nødvendige grep for å redusere sjansen for at dette også skjer hos dere.

Webinar

Webinar

GRATIS webinar: Business NXT - Veien til fremtidens økonomi

Nettbaserte økonomiløsninger krever kun én ting: pålogging via internett. Servere og annet utstyr kan du kvitte deg med! Dette er muligheten din til å ta det første skrittet mot en smidigere og mer lønnsom økonomiforvaltning. Meld deg på nå og gå ikke glipp av muligheten til å transformere din virksomhet!

Webinar

Webinar

13.06.2023

Abacus Spørretimen: Praktisk bruk av ChatGPT

Opptak av denne spørretimen er publisert som podcast på Spotify. Denne spørretimen baserer seg på tilbakemeldinger fra den første spørretimen vi gjennomførte med samme tema. Vi går igjennom spørsmål og svar som er mer rettet mot praktisk bruk av ChatGPT. Vi illustrerer ved bruk av skjermbilder hvordan du kan ta denne løsningen i bruk. Dette webinaret passer for deg med lite eller ingen kjennskap til ChatGPT.

Webinar

Webinar

31.05.2023

Abacus Spørretimen: ChatGPT

ChatGPT er i vinden om dagen. Vi delte erfaringer fra bruk av ChatGPT og drøftet hvilke muligheter som ligger foran oss! Trykk her for å høre podcast av webinaret.

Webinar

Webinar

09.05.2023

CRM + ERP = ❤️

Produktdirektør Jan Andersen fra SuperOffice Norge viser hva som skal til for at du kan ligge et hestehode foran dine konkurrenter og øke salget! Sebastian Skjølaas fra Abacus IT forklarer viktigheten av å flytte ERP løsningen opp i skyen (nettbasert), der han vektlegger integrasjoner mellom systemene.

Webinar

Webinar

Vi viser deg Visma Business NXT!

Våre dyktige rådgivere Johan Malm og Anders Bjaaland gleder seg til å vise deg Visma Business NXT - løsningen som gjør det enkelt for deg å møte fremtiden!

Webinar

Webinar

16.02.2023

Vi viser deg Uni Economy - løsningen som har alt!

Uni Economy er en moderne, fleksibel og brukervennlig skyløsning som er egnet for små og mellomstore bedrifter!

Webinar

Webinar

02.02.2023

Vi presenterer: Visma.net ERP

Bygget med en kraftig og intelligent motor løftes din arbeidshverdag til nye høyder!🚀 I dette webinaret vil vi gå igjennom regnskap og logistikk-delen, med fokus på automatisering av regler og tidsplaner.

Webinar

Webinar

19.01.2023

Vi tar deg med på en reise med fremtidens økonomisystemer i skyen!

Til deg som sitter med Visma Business eller Visma Global! Dagens løsninger for økonomisystemer er mye enklere å forholde seg til. De er både nettbaserte og har en fleksibel abonnementsmodell. Lær mer om dette i vårt gratis webinar!

Webinar

Webinar

07.12.2022

Hjelp dine klienter med å få full kontroll over sine prosjekter!

Bli med på webinaret der vi viser deg hvordan du kan hjelpe klientene dine med å få full kontroll, ikke bare over økonomi og lønn, men også over sine oppdrag og prosjekter!

Webinar

Webinar

09.11.2022

Årets Visma Partner viser deg Visma Business NXT

Marita Langhol, vår kunnskapsrike og sprudlende seniorrådgiver i Abacus, gleder seg til å vise deg Visma Business NXT - løsningen som gjør det enkelt for deg å møte fremtiden!

Webinar

Webinar

09.11.2022

Lønn i skya!

Engasjerende som alltid - med Johan og Hanne, og et sannhetsvitne! Man trenger ikke strekke seg så langt som det føles som - for å nå opp dit! Som Årets Visma net. Payroll Partner sørger vi for din lønn i skya - eller himmelen om du vil🤓

Webinar

Webinar

27.10.2022

Power BI - Bygg opp virksomheten ved bruk av sikker dataanalyse!

Sett av 15 minutter, og lær hvordan du kan bygge opp virksomheten på sikker dataanalyse og ta beslutninger på grunnlag av data, ikke antakelser!

Webinar

Webinar

12.10.2022

Hvordan budsjettere i OneStop Reporting!

I dette webinaret skal Johan og Bjørg ta dere med på en gjennomgang av den helautomatiserte rapporteringsløsingen OneStop Reporting og vise hvor enkelt det er å budsjettere i OneStop!

Webinar

Webinar

31.08.2022

En komplett skyløsning for glassmestere!

Sammen med Mobile Worker presenterer vi ytterligere hvilke funksjoner som Glassmestere vil dra nytte av i Avare, kombinert med integrasjonen mot Uni Economy og Mobile Worker. Ordrebehandling, fakturering, lovpålagt HMS modul er stikkordene her.

Webinar

Webinar

24.08.2022

Visma.net AutoCollect - "Order to cash"!

Marianne Thielemann fra Visma og Johan fra Abacus, tar dere med på en gjennomgang av den helautomatiserte løsningen Visma.net AutoCollect - som sikrer økt likviditet for ditt firma!

Webinar

Webinar

23.06.2022

Avare Glassmesterløsning

Nyhet! Fra Avare kan du lage ordre med høyde og bredde beregninger. Glassmestere vil kunne beregne riktig pris av kvadratmeter, og legge på viderebehandling med omkrets-kalkuleringer. Her illustrerer vi hvordan!

Webinar

Webinar

31.05.2022

Ta en sniktitt på Business NXT - For Byrå!

Visma har nylig lansert nyheten Business NXT, som er Visma Business i «skyen»! Alle som elsker Visma Business vil fort kjenne seg igjen i Business NXT!

Webinar

Webinar

27.05.2022

Contracting Works - Prosjektstyring i særklasse!

Contracting Works er et prosjektstyringssystem laget av fagfolk som vet hva som må til for å lykkes! Håkon Ødven tar dere med på en visuell reise og demonstrerer ulike funksjoner - se opptak av dette populære webinaret her!

Webinar

Webinar

13.04.2022

Avare automatiserer innkjøp, salg og lager i UniEconomy!

Den ny-utviklede logistikkmodulen Avare, sørger for gode logistikkrutiner i bedriften. Webinaret passer for små- og mellomstore bedrifter som ønsker å migrere over til komplett skyløsning, eller for de som allerede har løsningen UniEconomy.

Alle

Alle

03.03.2022

SuperOffice CRM - Få stålkontroll på kundene!

Vi viser fordelene med SuperOffice, og hvordan CRM løsningen kan hjelpe dere med å få et 360 graders oversikt over kunder, samhandle effektivt ved å bruke utvalgte integrasjoner.

Webinar

Webinar

19.01.2022

Er du klar for å digitalisere hele økonomiavdelingen?

Med Visma.net ERP behøver du ikke å punche faktura eller bankbilag. Våre egne rådgivere Trine, Stig og Greger holder en entusiastisk fremføring om hvordan manuelle prosesser kan automatiseres, og hvilken betydning dette har for de ansatte og bedriften! Dette webinaret vil hjelpe deg videre i prosessen med å gå over til komplett skyløsning.

Webinar

Webinar

18.10.2021

Eksklusivt intervju om IT sikkerhet

Aldri før vært så mye dataangrep som fra året 2021. Vi er opptatt av å ivareta sikkerheten for våre kunder, og ønsker her å dele et tankevekkende intervju med Tom Andre Røgden, som leder Den operative delen i Norsk Sikkerhetssenter. Han forklarer hva som truer norske virksomheter og hva man konkret må foreta seg! Abacus IT ønsker å dele denne informasjonen med deg, og vi stiller oss til rådighet med konkrete tiltak for ditt firmas sikkerhet.

Webinar

Webinar