Arrangement

31-08-2022 09:00
Logistikk

Vi presenterer: En komplett skyløsning for glassmestere!

I samarbeid med Glassmestere, har Abacus-IT, Uni Micro og Mobile Worker utviklet en komplett skyløsning for Glassmestere. Vår løsning inkluderer bl.a. tilbud, ordrebehandling og fakturering, i tillegg til lovpålagt HMS modul m.m.

Meld deg på her
24-08-2022 09:00
Regnskap

Visma.net AutoCollect – «Order to cash»!

Marianne Thielemann fra Visma og Johan fra Abacus, tar dere med på en gjennomgang av den helautomatiserte løsningen Visma.net AutoCollect - som sikrer økt likviditet for ditt firma!

Meld deg på her
23-06-2022 00:00
Logistikk

Avare Logistikk – Vi tilpasser løsningen til ditt behov!

Se webinaret der vi illustrerer hvordan Avare løser en norsk glassmesterforretning sine logistikkbehov! Avare er en fleksibel løsning som sømløst er fullintegrert mot Uni Economy!

Meld deg på her
09-06-2022 00:00
IT/Drift

«Sikkerhet i en usikker tid!»

Fagdirektør Roar Thon fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) deler viktig og tankevekkende informasjon om digitale trusler, og hva vi kan gjøre for å forbedre vår IT sikkerhet! Foredraget har fått svært gode tilbakemeldinger og er vel verdt å få med seg!

Meld deg på her
31-05-2022 00:00
Nyheter

Vi viser deg Visma Business NXT!

Endelig er den her - Visma Business omgjort til skyløsning i ny og moderne, men gjenkjennelig drakt! Ta en titt og se hva som ligger foran deg!

Meld deg på her
27-05-2022 00:00
Nyheter

Contracting Works – Prosjektstyring i særklasse!

Contracting Works er et prosjektstyringssystem laget av fagfolk som vet hva som må til for å lykkes! Håkon Ødven tar dere med på en visuell reise og demonstrerer ulike funksjoner - se opptak av dette populære webinaret her!

Meld deg på her
25-08-2021 00:00
Regnskap

Hva er en digital økonomiavdeling?

Er du klar for å slutte å føre bilag? I dette webinaret vil vi vise deg hvordan du digitaliserer økonomiavdelingen og hvordan det vil påvirke din arbeidshverdag. Flyet er klart for reisen til skyen, er du ombord?

Meld deg på her
23-02-2021 00:00
IT/Drift

Tryggere metode for dokumentdeling i Office 365

Hvordan samhandle smartere? Ved å ta i bruk annen funksjonalitet i Microsoft Office 365, kan du kvitte deg med dokumentdeling via epost!

Meld deg på her
IT/Drift

Kvitt deg med serveren – behold funksjonaliteten!

Trenger du egentlig serveren din? Eller ønsker du en mer moderne løsning - i skyen? Vi viser deg hvordan du kan bli kvitt serveren, og samtidig beholde all funksjonalitet.

Meld deg på her
Lønn/HR

På tide å flytte lønnssystemet ut i skyen?

Visma.net Payroll er et lønnssystem for deg som ønsker å automatisere tunge manuelle rutiner. Løsningen er skybasert, og du kjører like lett lønn fra hjemmekontoret eller hytten. Webinaret passer for deg som benytter Huldt & Lillevik og Visma Lønn i dag.

Meld deg på her
Meny