Arrangement

15-06-2022 09:00
IT/Drift

«Sikkerhet i en usikker tid!»

Fagdirektør Roar Thon fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) deler viktig og tankevekkende informasjon om digitale trusler, og hva vi kan gjøre for å forbedre vår IT sikkerhet! Foredraget har fått svært gode tilbakemeldinger og er vel verdt å få med seg!

Meld deg på her
09-06-2022 09:00
Nyheter

Ta en sniktitt på Visma Business NXT – For Byrå!

Visma har nylig lansert nyheten Visma Business NXT, som er Visma Business i «skyen»! Alle som elsker Visma Business vil fort kjenne seg igjen i Visma Business NXT!

Meld deg på her
IT/Drift

Tryggere metode for dokumentdeling i Office 365

Hvordan samhandle smartere? Ved å ta i bruk annen funksjonalitet i Microsoft Office 365, kan du kvitte deg med dokumentdeling via epost!

Meld deg på her
Regnskap

Hva er en digital økonomiavdeling?

Er du klar for å slutte å føre bilag? I dette webinaret vil vi vise deg hvordan du digitaliserer økonomiavdelingen og hvordan det vil påvirke din arbeidshverdag. Flyet er klart for reisen til skyen, er du ombord?

Meld deg på her
IT/Drift

Kvitt deg med serveren – behold funksjonaliteten!

Trenger du egentlig serveren din? Eller ønsker du en mer moderne løsning - i skyen? Vi viser deg hvordan du kan bli kvitt serveren, og samtidig beholde all funksjonalitet.

Meld deg på her
Lønn/HR

På tide å flytte lønnssystemet ut i skyen?

Visma.net Payroll er et lønnssystem for deg som ønsker å automatisere tunge manuelle rutiner. Løsningen er skybasert, og du kjører like lett lønn fra hjemmekontoret eller hytten. Webinaret passer for deg som benytter Huldt & Lillevik og Visma Lønn i dag.

Meld deg på her
Regnskap

One Stop Reporting for byråer

Visma legger ned Visma Reporting iløpet av 2021 og One Stop Reporting er det nye rapporteringsverktøyet. Vi viser deg hva One Stop inneholder og hvordan du kan bruke dette i samarbeid med dine kunder.

Meld deg på her
Lønn/HR

Enkelt å flytte lønnssystemet ut i skyen!

Våre rådgivere Line Thorsen fra Abacus og Kristofer Tøen Nielsen fra Visma tar en prat om Visma.net Payroll, den nye flaggskipløsningen til Visma! I webinaret vil de vise deg hvor lett det faktisk er å migrere over til Payroll og hvor mye enklere hverdagen blir etterpå. Dette webinaret passer både for Visma Lønn kunder og de med Huldt & Lillevik Lønn.

Meld deg på her
Regnskap

Spar tid med AutoInvoice og Visma Business

Dette webinaret viser hvordan regnskapsbyrået kan automatisere prosesser og gjøre hverdagen mer effektiv med Visma.net AutoInvoice.

Meld deg på her
Prosjektstyring

Visma.net Project Management & Microsoft Teams

Få full kontroll på prosjektene med Visma.net Project Management. Integrert med Microsoft Teams kan du utnytte det beste av de to systemene. 

Meld deg på her
Meny