digital modernisering

Hvordan lykkes med en digital fornyelse

Å mestre kunsten av å bytte et system i bedriften er viktig for å kunne oppnå en optimal effekt. Enten om det er et helt økonomisystem, eller et nytt prosjektstyringsverktøy. Her får du seks viktige steg for å lykkes.

1. Forstå betydningen

En digital fornyelse omfatter mer enn å bare bruke ny teknologi. Det er en skikkelig omstrukturering av hvordan din bedrift opererer og engasjerer seg med kunder og ansatte. Å forstå hvordan en fornyelse spesifikt kan øke vekst og effektivitet i bedriften er det første skrittet.

2. Definer mål

Effektiv digital fornyelse starter med klare mål. Spørsmål som «hvordan kan det forbedre vår kundeopplevelse?» eller «på hvilke måter kan vi øke vår effektivitet gjennom et nyere system?» kan hjelpe med å sette retningen. Se for deg hvordan det perfekte systemet fungerer etter implementeringen er ferdig.

3. Utvikle en strategi

En veldefinert strategi er din vei til suksess. Denne strategien bør inkludere hvilket system som skal implementeres, nødvendige kulturelle endringer, og hvordan ansatte vil bli opplært og involvert i denne overgangen.

4. Involver ansatte

Endringer starter med menneskene. For å lykkes, er det avgjørende at alle nivåer av organisasjonen er involvert og forstår deres rolle fremover. Opplæring og utvikling er nøkkelen!

5. Velg den riktige leverandøren

Partnerskap med riktig leverandør sikrer at din virksomhet får tilgang til nødvendig ekspertise og støtte. Leverandøren kan gi tips og triks til forbedringer og bidra til å unngå vanlige fallgruver.

6. Mål og analysér

I hvilken grad man har lykkes kan måles gjennom konkrete KPI-er som reflekterer dine forretningsmål. Dette kan inkludere målinger på kundetilfredshet, operasjonell effektivitet, og økonomisk ytelse.

Om Abacus IT

Vi er en totalleverandør av systemer innen IT, økonomi, logistikk, HR/lønn og prosjektstyring. Vår visjon er å effektivisere bedrifter gjennom digitalisering og leveranse av skyløsninger – som sikrer en effektiv og problemfri hverdag. Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.