Engros / varehandel

Vi kan logistikk

Vi har både systemene og bransjeerfaringen du trenger for en enklere hverdag. Våre løsninger sørger for at dine prosesser flyter innen økonomi, logistikk, lagerstyring og rapportering. Sammen med våre rådgivere får du smarte løsninger som forenkler og forbedrer din hverdag.

Logistikk

Visma.net Logistics er skapt for å håndtere komplekse prosesser innen logistikk og økonomi.

Håndterminal

Spar tid og penger med håndterminaler! Løsningen er selvsagt integrert med ditt ERP-system.

Netthandel

Automatiser flyten mellom bestilling til levering! Med integrasjon til ditt ERP-system har du full kontroll

Rapportering

Skreddersy egne rapporter og få full kontroll på budsjettprosessen med One Stop Reporting!

Kasseløsning

Vi hjelper deg å finne kasseløsning som sikrer en friksjonsfri flyt til ERP-systemet ditt

Integrasjoner

Du har garantert flere systemer som bør samhandle. Våre systemer snakker sammen!

Full kontroll på prosessene

Mange bedrifter innen varehandel og engros jobber unødvendig tungvint. Dette fører til unødvendig tidsbruk og for høye kostnader. Kundene krever også mer. Med et godt logistikksystem i bunn, og smarte løsninger for lager, netthandel, rapportering og kasse rundt, kan du jobbe smartere. I tillegg får vi systemene til å snakke sammen, slik at både du og kundene får en smooth opplevelse. Vi leverer løsninger som gjør det lettere for deg å lykkes.

Visma Logistics

Se hva våre kunder sier om oss

La varetellingen gå som en lek!

Med våre håndterminaler får du full kontroll på lageret. Løsningen integreres med ditt ERP-system, og du kvitter deg med manuelle prosesser. På den måten får du færre feilkilder, jobber mer effektivt, og får økt kontroll. Sånn sparer man tid og penger!

Håndterminal

Se våre webinarer om logistikk

Snakk med oss først!

Du som driver med varehandel, vet at alt handler om å levere riktig vare til riktig kunde – til riktig tid. Det fordrer at du har kontroll. Skal du jobbe effektivt gjennom hele verdikjeden, trenger du et skybasert logistikksystem. Et system som er rigget for at du igjen skal kunne gi kundene dine den beste opplevelsen. Og det er nettopp det du får med Visma.net ERP. Er det kanskje derfor hver fjerde nye Visma.net-kunde i 2019 var en varehandelsbedrift?

Hold deg oppdatert

Meny