Engros / varehandel

Vi kan logistikk

Vi har både systemene og bransjeerfaringen du trenger for en enklere hverdag. Våre løsninger sørger for at dine prosesser flyter innen økonomi, logistikk, lagerstyring og rapportering. Sammen med våre rådgivere får du smarte løsninger som forenkler og forbedrer din hverdag. Snakk med oss først!

01

Full kontroll på logistikken

02

Økt nøyaktighet med digital flyt

03

Tilby en god brukeropplevelse

04

Rapportering

05

Kasseløsning

06

Integrasjoner

Full kontroll på prosessene

Mange bedrifter innen varehandel og engros jobber unødvendig tungvint. Dette fører til unødvendig tidsbruk og for høye kostnader. Kundene krever også mer. Med et godt logistikksystem i bunn, og smarte løsninger for lager, netthandel, rapportering og kasse rundt, kan du jobbe smartere. I tillegg får vi systemene til å snakke sammen, slik at både du og kundene får en smooth opplevelse. Vi leverer løsninger som gjør det lettere for deg å lykkes.

Visma Logistics

Se hva våre kunder sier om oss

Snakk med oss først!

Du som driver med varehandel, vet at alt handler om å levere riktig vare til riktig kunde – til riktig tid. Det fordrer at du har kontroll. Skal du jobbe effektivt gjennom hele verdikjeden, trenger du et skybasert logistikksystem. Et system som er rigget for at du igjen skal kunne gi kundene dine den beste opplevelsen. Og det er nettopp det du får med Visma.net ERP. Er det kanskje derfor hver fjerde nye Visma.net-kunde i 2019 var en varehandelsbedrift?

Meny