Fra Mamut til skyen

tide med et skifte?   

Vi leverer morgendagens økonomisystemer - Uni Economy, Visma.net ERP og Business NXT. Designet for å gjøre din hverdag enklere og mer effektiv. Bytt fra Mamut i dag! 

Fra Mamut til Uni Economy

Hva får du?

Vi vet at flere ønsker å gå over til en mer moderne systemer. Uni Economy er en brukervennlig skyløsning med moduler som Regnskap, Salg, Lønn og Time. I tillegg har vi fullt integrerte løsninger for logistikk, prosjektstyring, nettbutikk og reise. Dette er et system for deg som verdsetter brukervennlighet, fleksibilitet og automatisering!
Fra Mamut til Uni Economy

Webinar

Vi går raskt igjennom Uni Economy. I webinaret er vi også innom logistikkmodulen Avare. Dette er en rask gjennomgang på 16 minutter, så kontakt oss gjerne dersom du ønsker en mer grundig gjennomgang. Ring oss da på 4000 1850, eller send en e-post til salg@abacus-it.no
Suksesskriterier for en vellykket skyreise med Visma.net ERP (4 min)​

Suksessfull implementering av skybasert ERP

Vår dyktige rådgiver, Trine Pettersen, har vært ansvarlig for mange implementeringer av Visma.net ERP. Vi spurte henne hva som kjennetegner en vellykket overgang til skybasert ERP. Se filmen «5 suksesskriterier for en vellykket implementering av skybasert ERP».
Webinar (37 min)

Gjør det enkelt å møte fremtiden

Marita Langhol og Tore Langeland viser deg hvor enkelt det er å beyntte Business NXT og besvarer spørsmål som deltakerne hadde i etterkant. Du er velkommen til å se opptaket av dette nevenyttige webinaret!

Vi kan hjelpe dere med overgangen til nytt system

Det kan være overveldende å skulle velge nye systemer innenfor regnskap, lønn og HR, spesielt når man er godt vant til de gamle systemene man har. Ved å ta en uforpliktende prat med oss, så vil vi raskt kunne avdekke hvilke behov dere har, og kunne hjelpe dere. 

Ring meg gjerne, så tar vi en prat!

Tommy Hagen, salgsrådgiver.
Tlf: 994 27 112

Ofte stilte spørsmål

For å gjøre overgangen fra Mamut til enten Uni Economy, Visma.net ERP eller Business NXT så smertefri som mulig, har vi valgt å tilby fri lisenser ut kundens bindingstid i Mamut. Dvs. at dere slipper doble kostnader, og betaler bare for påløpte transaksjoner i denne fasen.

I Uni Economy, kan en bruker være tilknyttet mange selskaper uten at brukerkostnaden går opp tilsvarende. Hver kunde har to selskap inkludert i prisen, og f.o.m. tredje selskap koster det 208,- per selskap i mnd. Det er enkelt å lage nye brukere, opprette selskap og å bytte mellom selskap inne i økonomisystemet.

I både Visma.net ERP og Business NXT er det også mulig å opprette flere firmaer. Pris per selskap kommer an på antall. I Visma.net ERP er det også støtte for underenheter (branches).

Vi anbefaler våre kunder å beholde sine data i Mamut som oppslag i 5-10 år, enten dette er på dagens serverløsning eller lokalt. Vi tilbyr også hosting av deres data, dersom det er ønskelig å ha alt på samme sted.

Vi anbefaler å flytte over kunde- og leverandørregister samt et årsregnskap og posteringer frem til en avtalt dato.

Vi anbefaler våre kunder å beholde sine data i Mamut som oppslag i 5-10 år, enten dette er på dagens serverløsning eller lokalt. Vi tilbyr også hosting av deres data, dersom det er ønskelig å ha alt på samme sted.

Uni Economy er tett integrert med innkjøp, lager og logistikk-systemet «Avare». Logistikken ivaretas av Avare, mens all relevant informasjon flyter sømløst mellom systemene.

Både Visma.net ERP og Business NXT har også logistikkløsninger tilgjengelig for kundene.

På Uni Economy sine hjelpesider og i Visma Learning Universe finner man et hav av gode videoer og artikler som hjelper deg å komme godt i gang med systemet dere velger.

Guide: 20 fordeler med skybaserte løsninger for regnskapsføring

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.