hovedboka.no

Smarte digitale løsninger

Vi vet at du som regnskapsfører er skikkelig god på økonomi og rådgivning. Og som rådgiver er du sikkert opptatt av å tilby kundene dine løsninger som hjelper bedrifter opp og frem ved å automatisere og effektivisere manuelle prosesser. Det finnes mange gode løsninger som gir deg og dine kunder ekstremt høy verdi. Med løsningene listet opp nedenfor oppnår du bedre struktur på dataene, bedre datakvalitet, mindre papir, aldri mer dobbeltarbeid og en smidig arbeidsflyt. 

Tidligere webinar

Foretrukket byrå-partner av Visma

Å være en fortrukket byrå-partner av Visma betyr at vi jobber tett sammen med Visma og andre partnere i samme kategori, for å kunne gi regnskapsbyråene de beste løsningene og den ytterste service.

På denne siden vil vi legge ut informasjon vi tenker er relevant og viktig for våre kunder innen regnskapsbyrå. Her vil du finne lenker til nyttige sider hos Visma. blogg-artikler, informasjon om oppgradering, og tips og triks. Siden er under utvikling, så vi vil gjerne høre fra deg om du har innspill til stoff du savner her! 

Bedre hverdag for deg og dine kunder

Med smarte digitale løsninger kommer alle dataene dine ansatte registrerer i en fast og strukturert form. Dermed blir det mye enklere å holde orden i dokumentene. Også dine kunder registrerer data, da blir det mindre rom for feil. Mange selvbetjeningsløsninger tilbyr dessuten automatisk sjekk av dataene mot gjeldende lover og regler, eller andre rutiner bedriften setter opp. I tillegg lagres all data på alle nødvendige steder samtidig, slik at du slipper dobbeltregistrering. Du slipper å gjøre punchejobben du tidligere har gjort.

Abacus Kundeservice

Her finner du kontaktinformasjon til vårt Kundesenter og vårt Customer Care senter. Her får du hjelp til alt fra support, lisensinformasjon, eller om du ønsker å gi oss tilbakemeldinger, både ris og ros.