hovedboka.no

Smarte digitale løsninger   

Med våre løsninger oppnår du som regnskapsfører bedre struktur på dataene, bedre datakvalitet, mindre papir, aldri mer dobbeltarbeid og en smidig arbeidsflyt. 

Pris for Payroll Byrå:

Payroll Byrå
26,-
Pris pr. aktive ansatt

Skybasert lønnssystem med mulighet for integrasjoner

Lønnsslipp på mobil

Enkle digitale kurs

Support for sluttbruker

Selvbetjening for kunde i app

 

 

Tilleggstjenester:

Pris pr. bruker

 

Dottie HR                                                                  59,-

Expense (reiser og utlegg)                                  15,-

Absence (ferie og fravær)                                     9,-

Time and Absence (timer, ferie og fravær)*  30,-

 

* Det er ikke mulig å kun bestille Time, da denne forutsetter at man også har Absence. Dersom du bestiller Time & Absence, er 9,- for Absence inkludert i prisen på 30,-

Foretrukket byrå-partner av Visma

Vi vet at du som regnskapsfører er skikkelig god på økonomi og rådgivning. Og som rådgiver er du sikkert opptatt av å tilby kundene dine løsninger som hjelper bedrifter opp og frem ved å automatisere og effektivisere manuelle prosesser. Det finnes mange gode løsninger som gir deg og dine kunder ekstremt høy verdi.

Å være en fortrukket byrå-partner av Visma betyr at vi jobber tett sammen med Visma og andre partnere i samme kategori, for å kunne gi regnskapsbyråene de beste løsningene og den ytterste service.

Bedre hverdag for deg og dine kunder

Med smarte digitale løsninger kommer alle dataene dine ansatte registrerer i en fast og strukturert form. Dermed blir det mye enklere å holde orden i dokumentene. Også dine kunder registrerer data, da blir det mindre rom for feil. Mange selvbetjeningsløsninger tilbyr dessuten automatisk sjekk av dataene mot gjeldende lover og regler, eller andre rutiner bedriften setter opp. I tillegg lagres all data på alle nødvendige steder samtidig, slik at du slipper dobbeltregistrering. Du slipper å gjøre punchejobben du tidligere har gjort.

Abacus Kundeservice

Her finner du kontaktinformasjon til vårt Kundesenter og vårt Customer Care senter. Her får du hjelp til alt fra support, lisensinformasjon, eller om du ønsker å gi oss tilbakemeldinger, både ris og ros.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.