Integrasjoner

Våre Integrasjoner

Vi tilbyr både standardintegrasjoner og integrasjoner skreddersydd for dine behov. Sikre deg en god flyt mellom dine systemer - og spar tid med mindre manuelt arbeid! 
Integrasjoner

Integrasjonsmotor

Abacus Converter er Abacus IT sin integrasjonsmotor. Den inneholder standard rutiner for automatisk utveksling av data mellom systemer, og brukes som motor for våre kunders tilpassede rutiner. Tjenesten kjøres og driftes på vår server park i Verdal. Den har innebygget monitorering og varsling av feil og avvik, og driften av denne overvåkes av Abacus IT. Problemer eller feilsituasjoner som oppstår håndteres fortløpende og kunde varsles hvis det er aktuelt.
Integrasjoner

Hva er et API?

API står for "Application Programming Interface", som er et sett med regler og protokoller for hvordan forskjellige programvareapplikasjoner skal kommunisere med hverandre. Det er i praksis en kontrakt mellom forskjellige programvareprodukter som beskriver hvilke funksjoner som er tilgjengelige, hvordan de skal brukes, og hva slags resultater man kan forvente.

Når vi bruker uttrykket "åpent API", menes det at at programmene og systemene tillater at de kan integreres og kommunisere med andre systemer. De fleste nyere systemene har et åpent API i dag, og man er helt avhengig av dette for at det skal være mulig å integrere systemer med hverandre.

En oversikt over våre standardintegrasjoner:

Integrasjoner

Har du noen spørsmål?

Integrasjoner mellom systemer skaper flyt, ro og er svært tidsbesparende. Dersom du ikke fant en standardintegrasjon som tilsvarer dine systemer, kan vi skreddersy integrasjoner - tilpasset akkurat slik du ønsker det.

Har du spørsmål om hvordan dine systemer kan integreres? Eller lurer du på noe om priser? Ikke nøl med å ta kontakt! Vi har erfarne systemutviklere og rådgivere hjelper deg med glede.