IT/Drift

Problemfri digital hverdag   

Vi har en rekke forskjellige IT-løsninger. Hvilken som er best for din virksomhet avhenger av en rekke faktorer. Vi hjelper deg å finne løsninger innen IT og drift som passer perfekt! 

IT-tjenester

Garantert oppetid

Er du lei av å tenke sikkerhet og drift rundt serveren eller serverne dine? Stadig flere ønsker å flytte serverdriften ut i skyen for å slippe å måtte tenke den daglige driften av datasystemene. Abacus IT har et eget driftsenter som tilbyr profesjonell outsourcing av servertjenester, med garantert oppetid, for alt fra én til 100 brukere.
Serverdrift

ASP serverdrift

Noen kunder ønsker å ha serverne sine «i eget hus». Det kan være flere grunner til dette, «outsourcing» er ikke alltid den beste løsningen for alle. Abacus IT har installert hundrevis av servere, og vi tar gjerne driftsansvaret for serverne dine. Som sertifisert HP Business Partner og Microsoft Midmarket Solution Provider har vi den nødvendige kompetansen til å implementere og drifte løsningene dine.
Microsoft

Skybasert arbeid

Microsofts systemer øker produktiviteten, styrker kommunikasjonen og er helt trygt for alle involverte. Med disse systemene har du muligheten til å få komplette løsninger som binder sammen en rekke områder!

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.