Problemfri digital hverdag

Hvilken løsning som er best for din virksomhet avhenger av en rekke faktorer. Vi hjelper deg å finne løsninger innen IT og drift som passer perfekt for deg!

01

Sjekk helsen til IT-utstyret

02

Vi tar ansvaret for PC-parken

03

Databeskyttelsen du trenger

04

Komplett serverløsning i skyen

05

Trygg produktivitet i skyen

06

Lekende lett kommunikasjon og samhandling

ASP serverdrift

Er du lei av å tenke sikkerhet og drift rundt serveren eller serverne dine? Stadig flere ønsker å flytte serverdriften ut i skyen for å slippe å måtte tenke den daglige driften av datasystemene. Abacus IT har et eget driftsenter som tilbyr profesjonell outsourcing av servertjenester, med garantert oppetid, for alt fra 1 til 100 brukere.

Drift av server og utstyr

Noen kunder ønsker å ha serverne sine «i eget hus». Det kan være flere grunner til dette, «outsourcing» er ikke alltid den beste løsningen for alle. Abacus IT har installert hundrevis av servere, og vi tar gjerne driftsansvaret for serverne dine. Som sertifisert HP Business Partner og Microsoft Midmarket Solution Provider har vi den nødvendige kompetansen til å implementere og drifte løsningene dine.

Backup til skyen

Glem bekymringene rundt backupløsningen din. Med en automatisert, skybasert backuptjeneste, og vår overvåkingstjeneste, slipper du å sjekke om backupen har gått som den skal, huske på å bytte tape hver dag, rense tapestasjonen med jevne mellomrom, legge et fornuftig system med ukesbackup og månedsbackup, huske på å ta med backuptapen ut av huset eller legge den et sikkert sted.

Se hva våre kunder sier om oss

Hold deg oppdatert med vår blogg

Meny