teams skype

Teams: Betaler du fortsatt for en filserver?

Hva om filene du trenger er tilgjengelig der du er, med den enheten du har i hånda? 

Se for deg du er på toget, eller hytta, og skulle sjekket en Excel-rapport. Du må opp med PC-en, logge på nett, VPN og deretter inn på en server. Deretter må du bla deg gjennom en mappestruktur alle ser litt ned i gulvet av. Kjenner deg igjen? 

Samme prosess må du gjennom om du vil dele filen med noen andre eksternt; Sende en kopi på mail, og passe på at du har med siste versjonen av dokumentet. 

Dette er nok hverdagen til mennesker i en hel del bedrifter der ute. Men det funker jo? Og filene ligger vel trygt på denne en filserver? Bare litt synd at Turid glemte å lukke Excel-rapporten du skulle inn i og etterlot en fil du ikke kan jobbe med. Nå er den låst og hun er ikke å få tak i. 

Et bedre system må vel koste en del penger tenker du? Ikke nødvendigvis. Sjansen er stor for at dere allerede har Microsoft Teams tilgjengelig og bruker noe av dens funksjonalitet allerede. Hva om den også kan ta over rollen som filserver for bedriften?  

Vi i Abacus har god erfaring med å erstatte tradisjonelle filservere med en moderne løsning i Microsoft Teams. Vi har hjulpet mange bedrifter med å få tatt en «vårrengjøring» av filområder! Selvfølgelig bistår Abacus med opplæring av de ansatte, samt kan ta hele prosessen med å flytte alle dine data trygt ut i skyen. 

Ved å ta dette steget vil tilgangen til filer være enkel, trygg og svært fleksibel. Excel-dokumentet kan åpnes fra den enheten man har tilgjengelig, og man kan få lov til å åpne samme dokument samtidig fra flere steder. 

Skulle du være interessert og vil høre om alle de andre fordelene med Microsoft Teams som filserver, ta kontakt med oss!

 

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.