it integrasjoner

«IT er så kostbart» hører jeg noen si

Hvis du forteller meg det neste gang vi møtes er ikke det første gang jeg hører den påstanden. Det er nærmest blitt konsensus at IT er dyrt og koster masse penger. Tjenester på abonnement blir betalt måned etter måned. Regningene bare vokser! For selvfølgelig stoler du på IT-partneren din at de vet best, så da kjøper du den tjenesten de anbefaler. Den som kommer på toppen av det du kjøpte sist. 

Noen ganger må det være slik, mens andre ganger ikke. Og det er sistnevnte jeg vil sette søkelys på her nå. For hadde det ikke vært deilig at du ved neste møte med din IT-partner fikk beskjed om at du nå kan få redusert de månedlige kostnadene? 

Fleksible og forutsigbare tjenester

Å redusere kostnadene i stedet for å øke de virker jo helt ulogisk, men det er noe av det vi ser som muligheter hos flere av våre kunder nå om dagen. De tradisjonelle kostbare løsningene med programvare på server blir fortløpende byttet ut med rene skyløsninger og gjør serverdrift overflødig. Vaner er vonde å vende, men nå er de til det bedre. Vi flytter funksjonalitet ut fra server og inn i Microsoft 365. Dette er jo et produkt de fleste har i dag, men som mange ikke har utnyttet i noen særlig grad. Det er her vi som din IT rådgiver kommer inn i bildet. Vi har tjenester som pakker inn support og backup slik at kostnadene blir forutsigbare. Samtidig skalerer dette med antall ansatte du har i bedriften. 

Brukerne – deg og meg – opplever en smidigere hverdag med større tilgjengelighet til arbeidsverktøyene. Færre pålogginger, færre begrensninger og med en høyere sikkerhet enn det som var mulig tidligere. Dette til en lavere og mer forutsigbar kostnad for bedriften. 

Snakk med oss først – det kan lønne seg! 

Artikkelen er skrevet av Tony Bardalen, Teknisk Rådgiver i Abacus IT. Dersom du kjenner deg klar for en prat om IT, ta kontakt på mail eller ring ham på telefon 940 26 931.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.