Garantert oppetid

Vi vet at din bedrift blir mer effektiv og lønnsom med de rette IT-systemene. Brannmur, drift av PC-park, sikkerhet og vedlikehold av deres digitale hverdag

01

Utstyr, drift og overvåking

02

Ansvar for deres PC-park

03

Skybasert Backup

04

Kvitt deg med serveren

05

Nettverk og sikkerhet

Kvitt deg med serveren

Er det på tide å kvitte deg med serveren? Mange av våre kunder ønsker seg bort fra lokal server, og opp i skyen. Men de fleste har fremdeles behov for funksjonalitet serveren har gitt dem. Med Abacus One får du de samme fordelene, men du slipper å drifte server selv. Du får forutsigbare kostnader og vi lover å gjøre alt vi kan for at du får en god og sikker brukeropplevelse!

Regelmessig oppfølging og oppdatering

I vår digitale hverdag er kvaliteten på nettverket stadig viktigere. Endringer skjer i et raskere tempo, og det er ofte vanskelig, kostbart og tidkrevende å drifte bedriftens nettverk. Med Abacus IT Nett har du ingen behov for egne IT ressurser for oppfølging, konfigurasjon eller vedlikehold. Vi tar hånd om alt fra utstyr, til drift og overvåking.

Totalansvar for din PC-park

Vi sørger for at utstyret til enhver tid er oppgradert, stabilt og med god ytelse. Gjennom overvåking og oppdateringer ser vi til at sikkerheten blir ivaretatt. Med Abacus Klientdrift sparer din bedrift både tid og ressurser. Vi sørger for at du og din bedrift har en enkel og velfungerende hverdag, med en PC-park som tilfredsstiller deres behov.

Databeskyttelsen du trenger

Vi installerer egen programvare og konfigurerer denne på dine servere. Hver natt sørger vi for å sende dine bedriftskritiske data til vårt sikre datasenter i Verdal. Den abonnementsbaserte prisingen gir deg frihet i dagens forretningsmiljø. Dersom katastrofen inntreffer, kan du stable virksomheten på beina igjen ved å gjenopprette hele servere eller kritiske filer via enhver Internett-forbindelse.

Nettverk som en tjeneste

I vår digitale hverdag er kvaliteten på nettverket stadig viktigere. Endringer skjer i et raskere tempo, og det er ofte vanskelig, kostbart og tidkrevende å drifte bedriftens nettverk. Du ønsker selvsagt å beskytte bedriftens data, brukere og bedriftens infrastruktur på best mulig måte. Samtidig som man har full kontroll og tilgjengelig uansett hvor man er.

Hold deg oppdatert

Meny