Abacus Backup

Backup i skyen   

Få enkel og trygg backup med sikkerhetskopiering og gjenoppretting i vårt datasenter i Verdal. Om uhellet skulle være ute, kan du enkelt gjenopprette hele servere. 

Abacus Backup

Vi installerer egen programvare og konfigurerer denne på dine servere. Hver natt sørger vi for å sende dine bedriftskritiske data til vårt sikre datasenter i Verdal. Den abonnementsbaserte prisingen gir deg frihet i dagens forretningsmiljø – du betaler kun for den databeskyttelsen du trenger. Dersom katastrofen inntreffer, kan du stable virksomheten på beina igjen ved å gjenopprette hele servere eller kritiske filer via enhver Internett-forbindelse.

Er du sikker?

Har du backup av dine data? Vet du om eventuell backup virker dersom uhellet er ute? Hvordan beskytter du deg mot inntrengere? Hva er et godt passord?

Se vårt intervju med John-André Bjørkhaug som er penetrasjonstester hos Netsecurity. Han jobber med å bryte seg inn i firmaer for å teste sikkerheten.

Overvåkning

Vi har lagt vår egen overvåkingstjeneste. Vi sjekker kontinuerlig om Backupen din går som den skal, eventuelle avvik rettes av våre konsulenter første virkedag uten ekstra kostnad for dere.

For Office 365 data har vi en tilsvarende tjeneste som tar brukerens E-post, OneDrive og SharePoint Data. Her kan man legge tilbake 1 e-post, 1 fil eller alle brukerens data.

Dermed kan du føle deg trygg og konsentrere deg om forretningsvirksomheten din.
Svein-Olav Pedersen er leder for våre driftstjenester. Her forteller han hvor raskt vi kan ha dine filer tilbake igjen dersom det skulle være behov for det.

Dersom du er usikker på hvor trygg din bedrifts data er, må du gjerne kontakte oss for en prat! Sammen finner vi løsningen som passer best for deg.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.