Abacus IT Nett

Enkelt og trygt   

Enkelt, fleksibelt og trygt. Med Abacus IT Nett har du ingen behov for egne IT-ressurser. Vi tar hånd om alt fra utstyr, drift og overvåkning. 

Abacus IT Nett

I vår digitale hverdag er kvaliteten på nettverket stadig viktigere. Endringer skjer i et raskere tempo, og det er ofte vanskelig, kostbart og tidkrevende å drifte bedriftens nettverk. For å opprettholde høy kvalitet, kreves det regelmessig oppfølging og oppdatering. Med Abacus IT Nett har du ingen behov for egne IT ressurser for oppfølging, konfigurasjon eller vedlikehold. Vi tar hånd om alt fra utstyr, til drift og overvåking. Du kan fullt og helt konsentrere deg om egne arbeidsoppgaver og være trygg på at vi leverer det beste og mest oppdaterte nettverket. Tjenesten skaleres opp eller ned etter behov, noe som gjør planlegging og tilpasninger enkelt, forutsigbart og kostnadseffektivt.

Nå tilbyr vi også muligheten for å abonnere på Abacus IT Nett!

Vi er sertifisert Cisco Partner!

Vi er stolte og glade over at Abacus IT har blitt sertifisert som Cisco Select Certified Partner i Norge. Det vil si at vi møter kravene Cisco har til personell, spesialiseringer og support, og har vist at vi er kvalifisert til å selge, installere og supportere Cisco sine løsninger i Norge. Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer om Cisco sine løsninger!

Pakker og priser

Brannmur (bedrift)
720,-
Per måned
Brannmur (hjemmekontor)
394,-
Per måned
Tillegg ekstra sikkerhetslisens
184,-
Per måned
Tillegg Klient VPN (Cisco Anyconnect)
105,-
Per måned
Trådløst aksesspunkt WIFI 6 (inne)
375,-
Per måned
Trådløst aksesspunkt WIFI 6 (ute)
712,-
Per måned
Svitsj 8-porter PoE
413,-
Per måned
Svitsj 24-porter PoE
753,-
Per måned
Svitsj 48-porter PoE
1039,-
Per måned

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.