Nettverk som en tjeneste

La oss ta oss av ditt nettverk! Vi tilbyr løsninger fra Cisco Meraki, en ledende leverandør innen nettverk og sikkerhet.

La oss ta hånd om ditt nettverk

I vår digitale hverdag er kvaliteten på nettverket stadig viktigere. Endringer skjer i et raskere tempo, og det er ofte vanskelig, kostbart og tidkrevende å drifte bedriftens nettverk.

Du ønsker selvsagt å beskytte bedriftens data, brukere og bedriftens infrastruktur på best mulig måte. Samtidig som man har full kontroll og tilgjengelig uansett hvor man er.

Med våre pakker får din bedrift en løsning som er tilpasset størrelsen på organisasjonen. Mens du konsentrerer deg om din bedrifts kjernevirksomhet, sørger vi for at du har et trygt og sikkert nettverk.

Abacus NaaS

Cisco Meraki – når du ønsker det beste

Vi tilbyr Cisco Meraki til små- og mellomstore bedrifter på leiemodell. Cisco Meraki er utviklet som et totalprodukt (men produktene kan også leies alene), hvor alle disse tjenestene eksisterer på samme plattform: Brannmur, ruter, svitsjer og trådløse aksesspunkter. Og det beste av alt er at alle disse enhetene styres fra ett styringsverktøy. Her har vi mulighet til å overvåke trafikken, bestemme regler, vedlikeholde og oppdatere programvaren, samt konfigurere alle enhetene til å snakke ett felles språk.

Finn pakken som passer for deg

Mini
Nett

339kr/mnd

Standard brannmur

483kr/mnd

Utvidet brannmur

1-2 ansatte

Basic
Nett

1156kr/mnd

Standard brannmur

1325kr/mnd

Utvidet brannmur

2-5 ansatte

Medium
Nett

2031kr/mnd

Standard brannmur

2199kr/mnd

Utvidet brannmur

5-20 ansatte

Large
Nett

3425kr/mnd

Standard brannmur

3594kr/mnd

Utvidet brannmur

20-50 ansatte

Innebygd trådløs

Innebygd trådløs

2 stk. trådløse aksesspunkter

5 stk. trådløse aksesspunkter

4 stk. LAN-porter

Svitsj 8-porter (PoE)

Svitsj 24-porter (PoE)

Svitsj 48-porter (PoE)

Hold deg oppdatert

Meny