Helsesjekk

Kontinuerlig kontroll   

For å være trygg på at ditt IT-utstyr er oppdatert og sikkert, anbefaler vi en full helsesjekk et par ganger i året. Våre rådgivere hjelper deg med dette. 

Helsesjekk

Hvordan står det til med helsen til ditt IT-utstyr?

De fleste arbeidsplasser har store mengder IT-utstyr. Det kan være datamaskiner, printere, skjermer, switcher, firewall, trådløse aksesspunkter, og gjerne enda flere enheter. Har din bedrift kontroll på disse? Har utstyret de riktige sikkerhetsprogrammene og de siste oppdateringene? Hvor gammelt er utstyret, finnes det fortsatt support på din firewall eller printer? Har serveren de siste sikkerhetspatchene fra Microsoft for å trygges mot ondsinnede angrep eller forsøk på pålogging, eventuelt tap av data?

Abacus Helsesjekk

Vi kaller det helsesjekk. Det blir som å gå til fastlegen for å sjekke egen helse. Vi gjennomgår det som er av IT-utstyr. Trusselbildet endrer seg på kort tid, og derfor anbefaler vi at slike gjennomganger gjøres noen ganger i året. Vi setter opp faste avtaler, slik at vi sikrer en kontinuerlig kontroll av ditt IT-utstyr.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.