oppgradere

Kan jeg slippe å oppgradere?

Nei, men du kan slippe å tenke på å oppgradere selv om du har Unimicro😊

Jeg får ofte spørsmål som dette:

«Nå er vi i gang igjen. Jeg må oppgradere systemet mitt, og det går ikke fordi jeg har for gammel maskin. Det ene drar med seg det andre. Jeg ønsker å finne et alternativ som løser oppgavene, men som bare virker – har du det?»

Spørsmålet kommer fra de som har et økonomisystem installert på en server hos seg, på en server i skyen, eller på en PC.

Alle systemer må oppgraderes. Det som følge av nye lover og regler, men også for at du skal få nye funksjoner som gjør hverdagen enklere. Et eksempel er krav til å kunne levere ny mva-oppgave fra 1. termin 2022. Da må systemet oppgraderes for å kunne utføre riktige beregninger og koblinger til riktig post i skattemeldingen.

Det fine med en webløsning som Unimicro, er at du slipper å tenke på det! Oppgraderinger gjøres løpende og utenfor ordinær arbeidstid. Gjerne natt til lørdag, når du forhåpentligvis ikke trenger systemet 😉 Du trenger altså ikke være redd for at maskinen din, PC-en eller serveren er for gammel og må skiftes ut!  Er du på nett og har tilgang til hjemmesida di, så har du også tilgang til Unimicro. Enten det er via PC, nettbrett eller telefon. Og JA, du er alltid oppdatert på siste versjon!

I tillegg sparer du penger da oppgraderingen er innbakt i lisenskostnaden. Altså ingen uforutsette kostnader til selve oppgraderingen, eller nedetid på systemet (som også koster penger). Vil du vite mer om fordelene med et ekte skysystem, så kan du se et webinar her.

Det er også bare å ta kontakt med meg så forteller jeg mer.

Vennlig hilsen
Tom Benonisen tlf. 922 62 617
tom@abacus-it.no

Snakkes 😊

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.