Microsoft

Trygg leverandør   

Vi tilbyr en rekke tjenester og løsninger fra Microsoft. Les mer under og finn en løsning som passer perfekt for deg! 

Microsoft 365

Alt du trenger, i én løsning

Microsoft 365 kombinerer Office 365, hvor du får tilgang til de kjente Officeprogrammene i skyen, med Windows 10 og Enterprise Mobility + Security. Dette gjør at din bedrift kan jobbe sikkert og effektivt i skyen, og sikrer god samhandling.
Microsoft Azure

Komplett serverløsning i skyen

Med en server i skyen betaler du i samsvar med din ønskede oppetid. Få tilgang til en komplett serverløsning i skyen, og gjør driften enklere. Du får god oppfølging og support fra oss.
Microsoft Teams

For deg som er lagspiller!

Svært få er sin egen øy, heldigvis. Det er i samspill med andre at vi lærer, utvikler oss og presterer. Med Teams har vi fått en ny arbeidsflate som lar deg jobbe på den sosiale måten med kjente verktøy fra Office-pakken. Å bruke Teams er gratis for deg som har Office 365, og det vil si bedrifter flest. Teams/Office 365 kan i mange tilfelle erstatte lagring på filservere. En del av reisen mot det «serverløse» kontor der alt er web-basert og kan kjøres i en nettleser.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.