Velfungerende møteplass

Gode digitale møter setter krav til teknologien. Det viktigste er en velfungerende møteplass, og utstyr som sørger for god kvalitet på lyd og bilde. Med vår Møteromspakke sørger vi for alt dette!

Vi vet at din bedrift blir mer effektiv og lønnsom med de rette IT-systemene. Vi ordner brannmur, drift av PC-park, sikkerhet og vedlikehold av deres digitale hverdag!

Teams + utstyr = Gode møter

Microsoft Teams er verdens raskest voksende samhandlingsverktøy – og med god grunn! Det gjør deg i stand til å holde kontakt med kunder, leverandører og kolleger, uavhengig av lokasjon. Våre rådgivere sørger for at din bedrift får satt opp en skreddersydd løsning, tilpasset deres behov. I tillegg leverer vi proft utstyr til møterommet, slik at lyd og bilde fungerer optimalt. Vi leverer, monterer og installerer utstyret, og sørger for at dere får god opplæring.

Microsoft teams
Logistikkseminar

Pakken inneholder:

  • Microsoft Teams WorkShop*
  • 65″ Skjerm med 60Hz, Touch 20 Points
  • Android 9.0 120 grader vidvinkel, HD Audio, Dual Band Wifi, Whiteboard
  • Installasjon, implementering og opplæring i bruk av utstyr
  • Du kan når som helst oppdatere utstyret (forutsetter forlenget avtale)

I tillegg får du gratis support de 3 første månedene

Priser

Med 65″ skjerm Kr. 1 590,- per måned

Med 86″ skjerm  kr. 1 929,- per måned

Leie og  Garanti over 5 år. Utkjøp av utstyr tilsvarer 2 måneds leie.

Visma Business
Møteromløsning Abacus IT

Se hva vår kunde sier

«Vi ønsket om å få en fullintegrert løsning hvor vi kunne holde videokonferanser. I tillegg til at skjermen erstattet både projektor og White Board. Internt i bedriften har vi svært ulike behov. Vi bruker løsningen både til veiledning av pasienter, kurs av ansatte, og møter både internt og med eksterne samarbeidspartnere.»

Alexandra Gaure, Økonomi- og administrasjonsleder Nordre Aasen

Meny