Servere og datautstyr

ASP serverdrift - en problemfri hverdag   

Som sertifisert partner hos HP og Microsoft har vi den kompetansen som skal til for å designe, sette opp og drifte det datautstyret som kreves for at din hverdag skal være mest mulig problemfri. 

Servere og datautstyr

Om ASP serverdrift

ASP er en løsning som gjør det mulig å leie serverkapasitet i stedet for å eie det selv. Hos oss er dataene dine trygge. Vi tar hånd om den daglige serverdriften, oppdateringer og sikkerhetspatcher samt backup. Du slipper å tenke på om serveren din har det operativsystemet som kreves for å kjøre nyeste versjon av regnskapsprogrammet ditt. Du behøver ikke bekymre deg for backup eller annen sikkerhet, vi ivaretar alt dette for deg. Og du kan jobbe når du vil, fra hvor du vil. Vi hjelper deg selvfølgelig med alt oppsettet som er nødvendig for å få PC’er, pad’er og smarttelefoner til å fungere mot systemene dine.
Servere og datautstyr

ASP serverdrift

Våre kunder ønsker gode løsninger, uten å måtte bekymre seg for IT-drift. Abacus tilbyr driftsikkert utstyr fra kjente leverandører som HP, Microsoft og Cisco – kombinert med support- og driftsavtale om ønskelig. Driftsavbrudd er ofte kostbart, men med en driftsavtale hos oss er din bedrift garantert utrykning ved driftsavbrudd. I tillegg har man tilgang til support ved behov. Det viktigste er kanskje at vi gjennomfører en solid helsesjekk av servere, brannmur og annet utstyr og programvare.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.