ASP Serverdrift

Dataene dine er trygge   

Er du lei av kostbare servere? Med ASP Serverdrift tar vi hånd om serverdriften for deg. Kontakt oss for en prat om våre løsninger. 

Om ASP serverdrift

Hos oss er dataene dine trygge. Vi tar hånd om den daglige serverdriften, oppdateringer og sikkerhetspatcher samt backup. Du slipper å tenke på om serveren din har det operativsystemet som kreves for å kjøre nyeste versjon av regnskapsprogrammet ditt. Du behøver ikke bekymre deg for backup eller annen sikkerhet, vi ivaretar alt dette for deg. Og du kan jobbe når du vil, fra hvor du vil. Vi hjelper deg selvfølgelig med alt oppsettet som er nødvendig for å få PC’er, pad’er og smarttelefoner til å fungere mot systemene dine.

Vi hjelper deg

Våre kunder ønsker gode løsninger, uten å måtte bekymre seg for IT-drift. Abacus tilbyr driftsikkert utstyr fra kjente leverandører som HP, Microsoft og Cisco – kombinert med support- og driftsavtale om ønskelig. Driftsavbrudd er ofte kostbart, men med en driftsavtale hos oss er din bedrift garantert utrykning ved driftsavbrudd. I tillegg har man tilgang til support ved behov. Det viktigste er kanskje at vi gjennomfører en solid helsesjekk av servere, brannmur og annet utstyr og programvare.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.