Som skapt for bransjen

God prosjektstyring sørger for økt lønnsomhet. Med riktig verktøy får du både oversikt og kontroll på hele prosjektet – fra salg til fakturering. Snakk med oss først – vi hjelper deg å lykkes!

01

Lønnsomme prosjekter

Med en intuitiv prosjektoversikt kan du følge med på tidsfrister, ressurser, timer og kostnader

02

Venn med ERP-systemet

Ved å koble ERP systemet til prosjektverktøyet, jobber du mer effektivt. Alle leverandørfakturaer og utlegg knyttes til prosjektet, og du har full kontroll på utgifter og inntekter.

03

Oppdatert på salg og kunder

Du kan lage tilbud og holde deg oppdatert inne i løsningen. Du har kontroll på hva som er avtalt med kunde, og gode prognoser på potensielle salg.

04

Smidig fakturering

Automatisert fakturering samler timer, utgifter og produkter på én faktura. Sparer tid, og gir færre feil.

05

Rask timeføring

Timer skal føres, uten å ta tid. I vår løsning er det enkelt og effektivt å føre timer, og det kan selvsagt gjøres på mobilen.

06

Koble til det du trenger

For en mer effektiv hverdag bør systemene dine snakke sammen. Det ordner vi!

Ta beslutninger basert på data

Med det rette systemet har du alltid grunnlaget du trenger for å ta de rette beslutningene. Du får gode rapporter som gir full kontroll og oversikt på prosjektet fra start til slutt. Her slipper du å stole på magefølelsen. Spør prosjektverktøyet ditt!

Les vår kundehistorie

ACOS er en prosjektorganisert bedrift, som utvikler og implementerer programvare. De ønsket å få bedre kontroll på prosjektene, men manglet en god løsning for prosjektstyring. Etter en grundig prosess landet de på Visma.net Project Management. Nå har de full kontroll på prosessen – fra salg til fakturering.

Hold deg oppdatert

Meny