Et langt og godt samarbeid med Verktøy AS

Verktøy AS er en nisjebedrift som selger utstyr til tredreiing og treskjæring. De har en flott butikk i Stavanger, og en nettbutikk med 4700 varer. I tillegg arrangerer de kurs, messer, og cruise for kundene sine. Vi har vært med dem i mange år og levert tjenester innen IT og drift. Vi tok en prat med daglig leder Odd Erik Thjøme.

Langvarig kundeforhold

– Vi har samarbeidet med Abacus (tidligere IT-avdelingen) i nesten 14 år, forteller Odd Erik. – I starten var det drift av IT-løsninger, blant annet hadde vi egen server som Abacus tok backup av, og de fikset printere og lignende. Nå har vi kastet ut serveren og er på en Citrix-løsning.

– Samarbeidet med Abacus har fungert veldig bra, de tilpasser løsningen til vårt behov. Jeg har stort sett hatt kontakt med Glenn Hein Eriksen, Kristian Størksen, Svein Erik Fornes og Øystein Husby. De har alltid vært proaktive med å komme med forslag til løsninger og endringer som bør gjøres. Det synes jeg er veldig positivt, sier Odd-Erik og fortsetter:

– Nå skal vi over på ny plattform om kort tid. Det blir spennende å se hvordan det virker. Heldigvis er det sjeldent noe hickups ved overgang, gjengen fikser det meste. Det eneste vi har slitt litt med er oppsett av printere til etiketter og lignende. Heldigvis finner Øystein stort sett ut av det og fikser det for oss.

Spent på overgangen til Abacus IT

For en tid tilbake ble IT-avdelingen en del av Abacus IT. Å gå over til en større organisasjon har medført noen endringer: – Jeg er i den alderen at jeg liker å ringe til folk isteden for å logge meg inn for å ta kontakt. Når man sitter oppi et problem, har man lyst å få ting løst umiddelbart. Øystein holder på å oppdra meg til å kontakte support isteden for direkte til konsulent, smiler Odd Erik. – Jeg håper det gode samarbeidet fortsetter i Abacus.

Veldig fornøyd med samarbeidet

–Det har vært veldig ok å prate med Glenn, Kristian og Øystein. Jeg har alltid fått gode råd om hva vi bør gjøre eller ikke gjøre. Må si at jeg er veldig fornøyd med dem. Jeg likte også godt frokostmøtet dere arrangerte med Roar Thon fra Norsk Sikkerhetmyndighet. Det var veldig positivt, og sånne arrangementer skulle man hatt mer av. Det er viktig med påminnelser om IT-sikkerhet i en travel hverdag, avslutter Odd Erik.

Vi takker for praten og skal gjøre vårt for et fortsatt bra samarbeid!

Om Verktøy AS

Verktøy AS startet i 1990 som en avdeling et byggevarehus. De leverer utsyr for tredreiing og treskjæring. På disse årene har de vokst til å bli 8 ansatte, med egen butikk og nettbutikk med rundt 4700 varer. I tillegg til å selge utstyr, arrangerer de kurs og seminarer med internasjonale tredreiere.

De siste 9 årene har de også gjennomført Woodturning Cruise på MS Gann. Turen med 200 passasjerer går fra Stavanger til Honningsvåg. Mens de seiler avholdes kurs og undervisning om bord for passasjerer, og når de legger til kai drar disse på sightseeing. Da ønsker de kunder velkommen om bord til verdens eneste flytende tredreiemesse.

Her kan du lese mer om Verktøy AS

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.