Yabie

Gastronaut fikk full flyt med Yabie og Visma.net

Gastronaut trengte et nytt ERP-system som kunne håndtere kasse, lager og alt i mellom. Valget falt på en kombinert Visma.net og Yabie-løsning – og de er strålende fornøyde!

Gastronaut flyttet nylig til et nytt lokale etter 25 år i det forrige. Da ønsket de å åpne et profesjonelt showroom for hotell- og restaurantbransjen, som samtidig skulle være en butikk for private. Fra før av hadde de Visma Global-system, og det var faktisk deres revisor som kom med anbefalingen om å bytte for å kombinere retail og HoReCa best mulig. Da satt økonomisjefen sammen med back office manageren, Carl Østrøm, i gang:

Vi sjekket litt rundt, og kom fram til at Visma.net var veien å gå. Vi fikk også anbefalt Yabie for kompleksiteten. Yabie sitt kassesystem var det som kunne knytte alt sammen og få det veldig fleksibelt til våre behov.

De har nå kommet godt i gang med løsningen, og har fått merke effekten av et sømløst system. Spesielt med lagerhåndteringen.

– Jeg vil si det er lageret som er den største forskjellen. Det går raskere og blir mer korrekt. Yabie har jo denne mobile kasseløsningen som vi går rundt med og skanner varer, skriver inn og gjør anmerkninger i, slik at vi bare kan sende det videre. Vi kan også enkelt sette opp et tilbud og finjustere det i Visma.net. Det går veldig smidig og enkelt, forteller Østrøm.

Daglig leder, Trygve Nygaard, setter pris på tiden de sparer:

– Vi har gjennomgått store endringer, som Carl sier, spesielt på lager og logistikk. Spesielt når vi legger produkter i innkjøp og varemottak. Hele den prosessen er nå mer effektivisert, oversiktlig og ikke minst; tidsbesparende. Det at vi sparer tid gjør også at vi sparer kostnader. Det her ser veldig bra ut!

Vil du vite mer om løsningen?

Våre rådgivere står klare for å svare deg. Send en mail til salg@abacus-it.no, så tar vi det derfra!

Om Gastronaut

Gastronaut AS er et agenturfirma som tilbyr kjøkkenutstyr, tabletop/servering og kondimenter til hovedsaklig restaurant- og hotellbransjen. Blant deres produkter finnes kjente brand som Revol, Churchill, Zwiesel, Sosa Ingredients m.fl. Blant deres kunder finner du hoteller, flere av landets beste restauranter og profesjonelle kokker.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.