Har overlatt IT i trygge hender

Stavanger Øyeklinikk startet i 2007 og har siden oppstarten hatt et nært samarbeid med Abacus IT (tidligere IT-avdelingen). Klinikken består av 8 ansatte og er lokalisert i helsebygget til Kilden kjøpesenter. Klinikken tilbyr både medisinsk konsultasjoner og kirurgi.

Et langvarig samarbeid

Stavanger Øyeklinikk har hatt økende aktivitet siden oppstarten og har hatt et stort behov for IT-støtte og utvikling i bedriften. Eivind Støle kan fortelle at han ble kjent med Ludvig Sande allerede i 2007.

– Ludvig installerte vår første server, og leverte IT-utstyr til oss like etter oppstart. Han har fulgt oss opp gjennom årene og hjulpet oss med utvikling og fornying. Han har på en måte vært garantisten for at vår IT-løsning har fungert hos oss, og vi har hatt et nært og godt samarbeid i alle år, sier Eivind.

Nytt firma – samme service

IT-avdelingen ble en del av Abacus IT for en stund tilbake, har dette endret samarbeidet på noe vis?

– Nei, selv om han ble en del av et nytt selskap er mannen den samme, smiler Eivind. –Han har gitt den samme gode servicen også i Abacus. Ludvig gir rask respons og stiller alltid opp. Vi har følt oss veldig fortrolig med ham. Det er viktig med god kjemi og det er lettere å jobbe med mennesker man kjenner. Ludvig kjenner vår løsning veldig godt, og drar inn annen ekspertise ved behov og han har stor kunnskap om  data løsninger for vår bransje.  Det er en fordel i en større bedrift, sier Eivind.

Overlater IT til dem som kan det

– I dag har vi en Serviceavtale på månedlig abonnement hos Abacus, noe som fungerer veldig bra for oss som kunde. I tillegg går all drift gjennom dere, og vi handler også IT-utstyr. Jeg har overlatt IT i deres trygge hender, og kunne ikke forventet å få bedre hjelp annet sted. Det er viktig for oss at vi kan få konsentrere oss innen vårt fagfelt, og er veldig fornøyd med ordningen vi har hos Abacus.

Vi har vært strålende fornøyd med samarbeidet gjennom mange år og håper at det vil fortsette, avslutter Eivind.

Om Stavanger Øyeklinikk

Stavanger Øyeklinikk er en del av den offentlige spesialisthelsetjenesten og  har en driftsavtale med Helse Vest.  Den består nå av 2 leger, en ortoptist,  optikere og  annet støttepersonell og mottar både barn og voksne med ulike problemstillinger innen øyesykdommer.

Ønsker du å lese mer og Stavanger Øyeklinikk finner du hjemmesiden deres her.

Lyst å høre mer om våre IT-tjenester?

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.