Dottie

HTS Dynamics: Pionerer i norsk industri med skybasert HR-løsning

I over fire tiår har HTS Dynamics levert kritiske maskineringstjenester for noen av bransjens mest krevende kunder. Med base i Drammen, har selskapet etablert seg som en leverandør av verdens mest innovative dreie-, frese- og inspeksjonstjenester. Nå tar de steget inn i en ny epoke med Dottie, Vismas nye løsning for HR i Payroll.

For de ansatte i HTS Dynamics, som har vært med på å forme det norske industrieventyret, er støttefunksjoner avgjørende for å opprettholde det høye kvalitetsnivået de er kjent for. HR-avdelingen har allerede et høyt servicenivå, men de streber alltid etter forbedring. Derfor tok de kontakt med oss etter å ha sett en video om Dottie, Vismas nye HR-løsning. Vi kom rask til enighet med å starte en prosess med å implementere løsningen.

Trygg og god løsning med stødige integrasjoner
Synnøve Wisløff Samuelsen, leder for HR-avdelingen, sier dette om Dottie: «Integreringen med Payroll er god, og systemet er enkelt å bruke og lære. Vi kan nå enkelt implementere ISO-standarder for sertifiseringer og kvalifikasjoner, og Dottie gir oss den oversikten og tryggheten vi trenger for å opprettholde den ønskede kvaliteten i våre tjenester. I tillegg hjelper det oss med å dokumentere viktige prosesser som ansattreisen.»

Vi i Abacus er stolte av å kunne bidra til HR-siden av dette industrielle eventyret. Det å være vitne til at systematikk, orden og oppfølginger i HR-avdelingen virkelig kan legge godt til rette for enda bedre drift for HTS Dynamics er en inspirasjon for oss alle. Med Dottie på plass kan HTS Dynamics fortsette å lede an i bransjen og opprettholde sin posisjon som en pålitelig partner for deres kunder.

 

Ønsker du bistand på å se om Dottie kan være noe for dere?

Ta kontakt med Christin!
christin@abacus-it.no
Tlf: 48054012

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.