Hverdagen ble enklere med integrasjon

Janne Somdal Åmodt er daglig leder i PK regnskap AS. Hun er regnskapsfører for en lokal bedrift som benytter Visma.net Project Management. Tidligere var det en tung prosess å få riktig grunnlag inn i Visma Business for fakturering. Men etter å ha fått på plass fakturajournal-integrasjonen, har hverdagen blitt en helt annen!

– Utfordringen var at det var mye som glapp på veien, forteller Janne. – De laget fakturagrunnlag i PM, men det var ofte mangelfullt. Dette skyldes blant annet at felter er ulike de to systemene, og de som laget grunnlaget kjenner ikke Visma Business. Vedlegg måtte sendes i en egen e-post til meg, og jeg knyttet det til i Visma. Det var mye kommunikasjon frem og tilbake for å få ting korrekt, og manuelt arbeid. Det var en tidkrevende prosess.

En løsning blir til

Terje Kroglund og Johan Malm hos Abacus ønsket å få på plass en integrasjon som løste nettopp Janne sin utfordring. Sammen med utviklingsavdelingen laget de fakturajournal-integrasjonen.

– Etter at integrasjonen kom på plass har alt endret seg. Nå har kunden fått langt større eierskap til fakturaprosessen. De selv gjør klart til fakturering før det enkelt overføres til VB. Prosjektlederne har ansvaret fra A-Å. Nå er alle parametrene riktige fra start, og jeg slipper å ta en halvferdig jobb, pynte den og sende ut. Færre kokker, mindre søl. Det eneste jeg nå gjør er å trykke oppdater! Det har blitt langt færre henvendelser fra kunden også. Jeg synes vi har fått en langt bedre hverdag, og det er vinn-vinn for alle parter.

– Samarbeidet med Terje har vært godt. Han kom inn som en reddende engel. Vi slet mye med Project Management, han reddet oss rett og slett. Vi er absolutt fornøyde med jobben han har gjort, avslutter Janne.

Om PK Regnskap

PK Regnskap AS er et moderne regnskapsbyrå som holder til i Kongsberg. De har per i dag 5 ansatte, men med offensive planer om videre vekst. Deres ambisjon er tydelig overfor din bedrift; de vil vise deg at vår kontroll gir deg bedre resultater.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.