Hverdagen flyter med møteromsbooking fra Abacus

Ellera utvikler og drifter nettløsninger med høyt fokus på sikkerhet, brukervennlighet og gode integrasjoner. I 2021 flyttet de til nye lokaler hvor de sitter sammen med to andre selskaper. De tre bedriftene ønsket å dele møteromsressurser og nettverk. Noe som viste seg å være utfordrende, men ble til slutt løst sammen med Abacus.

Møteromsbooking

Jørgen Ellingsen er én av grunderne bak Ellera. Han forteller at det tok litt tid før de kom frem til riktig løsning; —Vi er tre selskaper i samme etasje, som ønsket en løsning hvor vi alle kunne booke felles møterom. Utfordringen besto i å få tre ulike tenants til å kunne dele de samme ressursene. Men det ble en bra løsning til slutt. Løsningen baserer seg på M365, der hvert møterom er satt opp som en egen ressurs i Office. Nå kan alle selskapene reservere disse via bookingskjermer, eller i Outlook.

Nettverk

—Nettverket har tikket og gått og det har vært helt uproblematisk, sier Jørgen. — Vi hadde en runde hvor Christer Haagensen (rådgiver i Abacus) måtte restarte alle aksesspunktene fordi de ikke var oppdatert. Men utenom det har det gått uten problemer. Det var jo en bestilling utover det vanlige i og med at alle tre selskapene har hvert sitt nettverk, og ulike IP adresser. Men dette ble satt opp på en god måte og har fungert strålende.

Jørgen er meget fornøyd med samarbeidet med Abacus;– Jeg har hatt mest kontakt med Christer Haagensen og Jørgen Rypaas (Avdelingsleder i Drammen). De følger opp på en veldig god måte og svarer kjapt.

Vi takker for praten og ser frem til et videre samarbeid med Jørgen og Ellera!

Om Ellera

Ellera utvikler og drifter nettløsninger med høyt fokus på sikkerhet, brukervennlighet og gode integrasjoner. Kundegruppen består større bedrifter med nettplattformer som er forretningskritiske. På kundelisten har de blant andre Egmont Forlag, Eie Eiendomsmegling og Orkla House Care.

Ellera AS startet i 2018 og er per i dag 7 ansatte.

Deres visjon er å forenkle og forbedre arbeidshverdagen, med gode verktøy som hjelper med arbeidsoppgaver og frigjør tid til å fokusere på egen ekspertise og verdiskapning. Les mer om Ellera på deres hjemmesider.

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.