Klare fordeler med et skybasert lønnssystem

TM Økonomi & Regnskap har gått fra Huldt & Lillevik til Visma.net Payroll. Daglig Leder Gudrun Moen har kjørt H&L i mange år, og stortrivdes med det. Likevel ser hun klare fordeler med nye lønnssystemet.

Bratt læringskurve

— Da vi startet byrået for 11 år siden, var Huldt & Lillevik førstevalget, forteller Gudrun. — Systemet har levert som bare det, men nå var det på tide å skifte. Det er ikke i tiden lenger, og det er mye som viste seg å være bedre i Payroll.

Hun innrømmer at det var noen utfordringer i oppstarten: — Det var Payroll i huet «døgnet rundt». Det er viktig å vite at det krever tid og ressurser å bytte lønnssystem. Man må sørge for å rydde plass i kalenderen og innstille seg på å gjøre det som kreves. En ting er selve implementeringen, men det er også lurt å ta noen timer med en konsulent etter at man har benyttet systemet en stund.

Strålende fornøyd med konsulenten

Konsulenten spiller en stor rolle ved overgangen til et nytt system. Gudrun er strålende fornøyd med hjelpen hun fikk av Line Thorsen. — Det er veldig viktig at konsulenten er god på kommunikasjon og har kunnskap. Jeg har jobbet med lønn i mange år og vet hva jeg vil ha ut av løsningen. Men jeg trenger hjelp til å lære det nye systemet. Line hadde en veldig god tilnærming, hun er superdyktig på fag, og kan virkelig behandle kunder. Jeg har bare positivt å si om henne, forteller Gudrun.

Alltid oppdatert

I følge Gudrun er den aller største fordelen med Payroll at det alltid er oppdatert. — Det er helt fantastisk at alle satser som ligger i systemet alltid er oppdatert. Jeg trenger aldri tenke på noen oppgradering, jeg vet at alt ligger der – og er riktig. I tillegg er feriepenge-utbetalingen helt strøken og superenkel!

Noe var bedre før

Det er riktignok ikke alt som er bedre nå. — I starten var det litt tungvint å registrere dem som har timelønn og variable satser. Det er også noen detaljer som mangler i selve løsningen, men som Visma vil komme med etter hvert. Alt i alt er det veldig spennende med et nytt system. Det er en fantastisk følelse når man knekker koder og forstår sammenhengen, avslutter Gudrun.

Tusen takk for en hyggelig prat, Gudrun! Det gleder oss at du er fornøyd med leveransen og løsningen!

Om TM Økonomi & Regnskap

TM Økonomi & Regnskap AS er et regnskapsbyrå med 5 ansatte. De betjener mange forskjellige bransjer, og har kunder i ulike størrelser. De brenner for kvalitet, og er opptatt av utstrakt kommunikasjon og nærhet til kundene. De tilbyr tjenester levert i systemer som er i samsvar med tiden. Du kan lese mer om TM Økonomi & Regnskap AS på deres hjemmesider.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.