Materialhandelen valgte Visma.net Payroll

Torgeir Grefstad hos Materialhandelen AS, syntes lønnssystemet de benyttet var traust og tungvint. Valget falt på skybaserte Visma.net Payroll. Etter en litt trøblete start, synes han nå at løsningen er fantastisk!

«Jeg har brukt flere ulike lønnssystemer tidligere, men ønsket å gå over til noe mer moderne. Jeg sjekket rundt og ble glad for at Visma hadde et system som så veldig bra ut. Jeg har god erfaring med Visma programvare fra tidligere, og med Abacus. For meg var det betryggende å finne en solid løsning hos leverandører jeg kjente fra før. Jeg ringte Tom Benonisen hos Abacus, og han ordnet alt for oss», forteller Torgeir

Ingen umiddelbar kjærlighet

Torgeir ble litt bekymret til å begynne med: «Det er mange fordeler med Payroll. Blant annet at det er datostyrt. Samtidig var akkurat det en veldig stor overgang, som krevde tilvenning. Det var en helt ny måte å tenkte på, og systemet virket tidvis ulogisk i starten. Jeg må si at det ikke var noen umiddelbar kjærlighet når vi tok i bruk løsningen», ler Torgeir. «Men jeg har bare blitt mer og mer glad i systemet som tiden har gått. Vi har fått gjort noen justeringer her og der. Det har blitt akkurat sånn som vi ønsker det. Og nå synes jeg det er helt fantastisk!»

Automatisk og enkelt

Hva er det som gjør Visma.net Payroll fantastisk? «Automatikken i løsningen er utrolig bra. I tillegg er det for eksempel kjempelett å registrere utlegg i Visma.net Expense. Hvem som helst kan gjøre det. Og det er kun et museklikk for å godkjenne utleggene, det er suverent. Det er også et stort pluss at man kan jobbe fra hvor som helst. Her forleden ble jeg ikke ferdig med lønningene før jeg måtte forlate kontoret. Da var det fint å kunne ta det hjemmefra på kveldstid. En annen bonus er at oppdateringer i programmet skjer automatisk. Slutt på oppgraderinger«

Det måtte bli i skyen

For en bedrift uten egne IT-folk, var det viktig at det var et skybasert system. «Det var et poeng at vi ikke skulle ha egne servere. Det er ganske håpløst når vi ikke har noen som jobber med IT hos oss. Vi mangler den kompetansen. I tillegg ser vi at det jevnlig kommer nye funksjoner i løsningen, programmet lever og ting skjer. Det er godt å se at Payroll er en løsning som satses på», avslutter Torgeir.

Om Materialhåndtering AS

Materialhandelen AS

Materialhandelen AS består av to Byggmakker-butikker i Båtsfjord og Tana. De har en omsetning på 75 millioner og har til sammen 30 ansatte. Torgeir Grefstad er eier, og har ansvaret for regnskap og lønn.

Årets Partner HRM

Abacus IT ble i 2019 kåret til Årets HRM partner av Visma. Dette var basert på antall implementering vi hadde gjort, og vår høye kundetilfredshet. I tillegg til vår satsning og utvikling innen fagområdet. Her kan du lese mer om prisen

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.