NHHS Consulting rigger seg for vekst med Visma.net ERP

NHHS Consulting er et uavhengig konsulentselskap drevet av studenter ved Norges Handelshøyskole i Bergen. De er 38 dyktige studenter med kompetanse innen analyse, finansiell styring, markedsføring og strategi. De gikk nylig over til Visma.net ERP og Visma.net Payroll. Økonomiansvarlig Fredrik Bjanger Gundersen har fått en langt lettere hverdag.

Rigget for vekst

Fredrik har vært ansvarlig for implementering av Visma.net ERP og Visma.net Payroll. De har tidligere benyttet eAccounting, men ønsket en løsning som var i samsvar med deres ambisjoner. — Vi rigger oss for videre vekst. Det var naturlig for oss å gå for samme løsning som Studentforeningen benytter. Vi ønsket et felles system for å få bedre kontroll. I tillegg likte vi de smarte tilleggsløsningene som snakker godt sammen. At det er en skyløsning var en selvfølge, sier Fredrik.

Og med på kjøpet kom Abacus?

— I og med at dere hadde levert tilsvarende løsning til studentforeningen, gikk kontakten via dem. Dirkaft (Saleem) som leverte løsningen der, har også hjulpet oss. Prosessen har gått veldig fint! Det har vært god planlegging, noe som har vært viktig i forhold til våre andre oppgaver som studenter. Implementeringen har gått veldig radig og overgangen har vært bare positiv for oss. Dirkaft har vært raskt tilgjengelig om jeg har hatt behov for bistand.

Mest nytte innen HR

— Med et nytt system har vi fått et bedre helhetsbilde. Løsningene snakker sammen, noe som gjør arbeidet lettere og gir oss bedre kontroll. Men det er spesielt innen lønn og utlegg vi merker den største forskjellen. Payroll har vært veldig bra for oss!

Tidligere hadde vi ingen integrasjon mellom lønnskjøring og E-Accounting. Vi bokførte selve lønningen før vi måtte manuelt utbetale fra bank. Deretter utligne betalingen igjen. Nå går det sømløst. Det har vært helt fantastisk! Visma.net Expense gjør også reiseregninger og utlegg til en lek.

— Vi er kjempefornøyde! Det har blitt en lettere oppgave å være økonomiansvarlig, avslutter Fredrik. Vi takker så mye for praten og gleder oss til videre samarbeid med Fredrik og NHHS Consulting.

Les mer om: Visma.net Payroll

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.