Rig Supply valgte Visma.net ERP

Rig Supply levde godt med Mamut frem til lønnsmodulen forsvant. De ville unngå å jobbe i ulike systemer, og byttet ut løsningen med Visma.net ERP. Stian Vaaland, General Manager i Rig Supply, forteller at de blir positivt overrasket over Visma.net – hver eneste dag!

Grundig beslutningsprosess

– Vi brukte ett år på å se på ulike løsninger, der iblant Visma.net ERP. Systemet var i det øvrige siktet kostnadsmessig. Men vi hadde en veldig god prosess med Jostein Gjerde (Avdelingsleder Rogaland). Vi hadde god kjemi, og fikk kjappe og grundige svar på det vi lurte på. Dialogen med Jostein ga oss trygghet, forteller Stian.

Logistikk er viktigst

For Rig Supply var logistikk den avgjørende faktoren for valget.

-Logistikk er den viktigst delen for oss, den må vi ha kontroll på. Vi ønsket å optimalisere prosessen og det var derfor vi valgte Visma.net ERP. Her kunne vi gjøre de tilpasningene vi ønsket, og det var det desidert beste systemet, sier Stian og fortsetter:

-Når det kommer til logistikk, synes jeg systemet er rett og slett fantastisk! Vi lærer oss ny funksjonalitet hver eneste dag og blir stadig positivt overrasket.

Les mer om: Logistikkmodulen i Visma.net ERP

En god implementeringsprosess

Rig Supply fikk en demoklient og testet løsningen parallelt med Mamut. På den måten fikk de tid til å venne seg til det nye systemet. I tillegg har de tatt digitale kurs og hatt opplæring med rådgivere fra Abacus.

-Stort sett har det gått veldig bra. Vi har riktignok jobbet oss gjennom enkelte utfordringer. Vi sliter litt med bankmodulen, der er noen bugs som vi jobber oss gjennom. Oppsettet i Expense var ikke helt tilpasset vår måte å jobbe på. Dirkaft hjalp oss med en løsning her.

Ungt team fra Abacus

Teamet fra Abacus har bestått av trainee Hanne Hermansen, i tillegg til rådgiverne Dirkaft Saleem og Håkon Jørgensen. Et ungt lag, men i følge Stian har de levert til gull.

-Det har vært et flott team! Jeg er superimponert over alle tre, forteller han.

-Hanne er trainee, og jeg må si hun har vært en fornøyelse å jobbe med! Hun vil lære og det merkes godt. Jeg kan ikke få skrytt nok av henne, Abacus får en stjerne der! Hun har vært ekstremt positiv og har et strålende vesen. De tingene hun ikke kan, sjekker hun opp og kommer tilbake med.

Nye muligheter hver dag

Selv om det nye systemet kom som følge av en nedlagt lønnsmodul, er det likevel et ønske å jobbe mer effektivt.

-Summen av automatisering og funksjonalitet gjør at vi etter hvert vil jobbe kjappere. Nå må vi lære å bruke det på best mulig måte, da vil vi spare tid. Vi oppdager nye muligheter hver dag i løsningen, avslutter Stian.

Om Rig Supply

Rig Supply startet i 2000. Driver med handel innen olje og gass, mer spesifikt beskyttelse og håndtering av rør. Per i dag er de 3 faste ansatte og en lærling. Omsetning per hode er høy, de har en forventing om å ende på 26 millioner i 2022.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.