Smertefri overgang til skyen med Abacus

Sirkus shopping er ett av de 3 største kjøpesentrene i Trondheim. Senteret ligger i et område som er i kraftig utvikling, og det bygges både næringsbygg og boliger. I følge Senterleder Trine Fossnes har senteret hatt en jevn vekst de siste årene, en utvikling hun forventer vil fortsette i årene som kommer.

Med unntak av renhold og vektertjenester, drives senteret av en liten gruppe interne ressurser. Med ansvar for drift, administrasjon, markedsføring – i tillegg til et kundesenter med post og turistinformasjon – er det viktig med gode systemer. Gjennom samarbeidet med Abacus har Sirkus Shopping en løsning som er tilpasset deres drift, og som snakker godt sammen.

Skreddersydd løsning

– Vi har en liten administrasjon og har derfor ikke egne folk på IT. Samarbeidet med Ingebrigt Digre (rådgiver hos Abacus) startet ved gjennom en leverandør av utstyr. Tidligere driftet Abacus serverne på senteret. Men nå har vi gått over i skyen, og det har vært en smertefri overgang, forteller Trine.

– Løsningen er skreddersydd måten vi jobber på. Vi har trådløst nett som er inndelt i ulike soner på senteret. Vi har fått satt opp Office 365 og benytter Sharepoint for lagring i sky. I tillegg har vårt eiendomsprogram flyttet til skyen og Marked jobber med skybaserte løsninger. Jeg opplever at alle systemene snakker godt sammen.

Trine har jobbet meste med Ingebrigt. Det har vært et godt samarbeid, han løser utfordringer veldig fort. Det er viktig å ha en konsulent som kjenner dem godt. De ønsker én person å forholde seg til og personlig oppfølging er viktig. – Vi skal være på fornavn med våre leverandører og tid er viktig. Det må gå fort. Det har vært suksessen med samarbeidet vårt, avslutter Trine.

Tusen takk for en hyggelig prat, Trine! Vi ser frem til videre samarbeid.

Om Sirkus Shopping

Sirkus Shopping er et familieeid kjøpesenter som består av 140 leietakere og 90 butikker. De omsetter for 1 milliard og har hatt en jevn økning de siste årene. Hittil i år har de en økning på 14%. Senteret er størst innen Mote og Spisesteder, i tillegg til Hus & Hjem. Ønsker du å vite mer Sirkus Shopping kan du besøke deres hjemmeside.

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.