Sparer tid med Payroll

North Sea Container Line (NCL) valgte å samle løsningene sine hos Abacus IT. Fra før leverte vi Visma programvare, nå har vi også overtatt IT-driften. For NCL betyr dette ett kontaktpunkt å forholde seg til.

NCL driver med sjøtransport av containere. Deres ruter går i hovedsak langs norskekysten, til Rotterdam og til Hamburg. Hovedkontoret ligger i Haugesund. Der sitter også Inger Kristin Hebnes som jobber med regnskap, lønn og crew.

Overgang til skybasert lønn

NCL har gått over til Visma.net Payroll. –Den største forbedringen har vært overgangen til Visma.net Payroll, med moduler som Calender og Expense. Det har fungert veldig bra for oss. Sjøfolka er også tatt inn i Payroll. Det har gitt en stor tidsbesparelse for oss i administrasjonen. Overgangen fra Huldt & Lillevik til Payroll har godt veldig bra. Jeg er svært godt fornøyd med hjelp og rådgivingen fra konsulenter i Abacus IT, forteller Inger Kristin.

Ønsket ett kontaktpunkt

I tillegg til lønn har NCL også valgt å benytte Abacus på IT og drift. –Det er lettere for oss å ha én leverandør å forholde oss til. Tidligere var det vanskelig å vite hvem som hadde ansvar for hva, og hvem man skulle kontakte. – Nå slipper vi det, sier hun.

Strålende fornøyd med rådgiveren

– Jeg har stort sett kontakt med Helen Bråstein (rådgiver), og er veldig fornøyd med henne. Hun er alle tiders! Hun svarer fort og er alltid på ballen. Helen er velig lett å samarbeide med og tar alltid tak om det er noe vi trenger. Det er fint med en person som kjenner oss, og historikken vår, godt. Jeg håper virkelig vi får beholde henne fremover!

– Jeg har også hatt kontakt med Jostein Gjerde (avdelingsleder Rogaland). Det har også vært en positiv opplevelse. Han fikser og ordner utfordringer! Både de vi hadde under implementering og litt rusk vi har opplevd etterpå, avslutter Inger Kristin.

Tusen takk for fine ord, Inger Kristin! Vi ønsker virkelig å fortsette med gode leveranser, og gleder oss til videre samarbeid!

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.