Stiftelsen Nordre Aasen gikk for møteromsløsning fra Abacus

Stiftelsen Nordre Aasen gikk for møteromsløsning fra Abacus

Stiftelsen Nordre Aasen består i dag av to sentre; Kapellveien Habiliteringssenter med Kapellveien Barnebolig og Avlastning, og Nordre Aasen Bo- og Habiliteringssenter. Det er en ideell aktør og en non-profit organisasjon, som har en visjon om å bidra til at mennesker med utviklingshemninger for gode levevilkår i vårt samfunn. De kontaktet Abacus IT med et ønske om ny møteromsløsning på sitt senter på Sagene i Oslo. Vi tok en prat med Økonomi- og administrasjonsleder Alexandra Gaure for å høre hvordan opplevelsen har vært med det nye møterommet.

Kan du fortelle hvorfor ønsket dere en ny møteromsløsning?

«Vi ønsket en ny løsning på grunn av den nye arbeidshverdagen som oppsto under Korona-utbruddet. Da måtte vi tenke nytt og jobbe mer digitalt.»

Stiftelsen hadde nylig tatt i bruk Microsoft Teams som samhandlingsverktøy og ønsket en fullverdig Teams-løsning på sitt møterom. Møterommet deres er av ganske stor størrelse, cirka 50 kvadratmeter. Valget falt dermed på en Yealink Teams videokonferanseløsning MVC500 og e-screen ETX-series 86″ skjerm med touchLyden styres via lydplanke og 2 trådløse mikrofoner.

Hvorfor gikk dere for akkurat denne løsningen?

«Vi ønsket om å få en fullintegrert løsning hvor vi kunne holde videokonferanser. I tillegg til at skjermen erstattet både projektor og White Board. Internt i bedriften har vi svært ulike behov. Vi bruker løsningen både til veiledning av pasienter, kurs av ansatte, og møter både internt og med eksterne samarbeidspartnere.»

Hvordan har løsningen fungert i forhold til deres behov?

«Løsningen har absolutt innfridd våre behov. Det eneste vi savnet var en grundig veileder/bruksanvisning som vi kunne distribuert til alle ansatte. Ellers ønsker vi oss ett varsel som kan si fra når kameraet er i dvale eller er avskrudd.»

Etter en liten stund tok også Kapellveien habiliteringssenter kontakt med oss med ønske om samme løsning på sitt senter. De har ukentlige møter med sine kollegaer på Nordre Aasen og nå blir disse fast avholdt mellom de to møterommene.

 

 

Kontakt oss om du ønsker en prat rundt vår møteromsløsning!

Møteromsløsningene fra Abacus IT kan tilpasses alle behov og romstørrelser, enten du har et mindre møterom, eller om du allerede har en skjem du ønsker å benytte. Teams løsningen kan også settes opp mot en eksisterende skjerm og gir deg en fullverdig møteromsløsning. Les mer her. 

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.