Weldindustry fikk topp service!

Weldindustry har nylig gått over til Severa og er strålende fornøyd med implementeringen. De ser frem til å ta i bruk mer av den gode funksjonaliteten. Silje Holvik, Solution Sales Manager, er full av lovord om vår rådgiver, Terje Kroglund.

Weldindustry

Silje forteller at Weldindustry utvikler og leverer software for sveiseledelse. – Med vår løsning, WeldEye, styres og ledes sveiseprosjekter etter de kravene og retningslinjene som foreligger. Kundene våre er innen olje og gass, energi og forsvar, bransjer med de høyeste kravene til dokumentasjon og sporbarhet.

Mange muligheter i løsningen

Silje forteller at de startet med å ta i bruk timeregistrering og prosjekthåndtering i Severa. – Vi ønsket å gå over til en cloud-løsning, men vår tidligere system manglet denne muligheten. Vi har fått veldig god oppfølging av Terje i denne fasen. Han har vist oss mange muligheter i løsningen, spesielt på kundesiden. Disse vil vi kunne ta i bruk etter hvert. Systemet er intuitivt og enkelt å bruke.

Topp service fra Terje!

Implementeringen av Severa har gått som en drøm, mye takket være ansvarlig rådgiver Terje Kroglund. – Samarbeidet med Terje har fungert veldig bra! Han kan utrolig masse, og er alltid tilgjengelig for oss. Han har gitt oss en topp service, avslutter Silje.

Tusen takk for praten Silje, vi gleder oss til videre samarbeid!

Dersom du ønsker deg et glimrende prosjektstyringsverktøy og strålende service, anbefaler vi å ta kontakt med oss!

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.