European Cruise Service logo

European Cruise Service jobber tett med Abacus

European Cruise Service AS er en av de største tilbyderne av agenttjenester til utenlandske cruiseskip i nordiske havner og fjorder. De har økonomi- og lønnssystem fra Abacus IT.

Det nåværende navnet, European Cruise Service AS (tidligere Bennett Cruise Service), ble til i 2001 og symboliserte bedriftens ambisjoner om å utvide sitt virkeområde. Og per i dag operere de i England, Irland, Sverige, Danmark og Russland.

Margit Olsen jobber som Chief Account hos European Cruise Service AS. Hun benytter Visma Business og Visma Lønn.

– Jeg er veldig fornøyd med begge systemene. Jeg kan stole på dem, de fungerer som de skal. Og ikke minst er de meget brukervennlige. Vi er også fornøyd med spesialtilpasninger i form av egne skjermbilder og rapporter i Visma Business, forteller Margit.

European Cruise Service AS har også fått satt opp en integrasjon mot deres egenutviklede program Eucas.  Eucas inneholder all informasjon fra skipene/havnene og dermed faktureres det derfra. Fakturajournalen importeres så inn i Visma Business.

Margit Olsen forteller videre at hun har hatt ett tett samarbeid med rådgiverne hos Abacus i mange år: – Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg får hos Abacus. Jeg har jobbet mye med Jørgen, Tone og Tore. Har man funnet noen man jobber godt sammen med, vil man gjerne fortsette samarbeidet, avslutter Margit.

Abonner på bloggen vår

Abonner på bloggen og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Meny