Grieghallen har vært kunde av Abacus IT i mange år

– Jeg er veldig godt fornøyd med Abacus som leverandør. Jeg får alltid hjelp og, ikke minst, god hjelp når jeg har behov for det, sier Marianne. Grieghallen benytter Visma Business integrert med Dokumentsenter, AutoInvoice og AutoPay.

Grieghallen AS regnes som Bergens kulturelle storstue og er et kjent møtested mellom publikum og mange av verdens største kunstnere. Her arrangeres en mengde kulturelle aktiviteter, i tillegg til konferanser, messer og mottakelser. Med et høyt aktivitetsnivå og mange prosjekter, er det viktig med et solid og effektivt økonomisystem.

Har hatt Visma Business i 16 år
Grieghallen har valgt å benytte Visma Business. Vi har tatt en prat med Økonomisjef Marianne Lerøen Tande som har jobbet hos Grieghallen AS i snart 19 år.
– Visma Business fungerer veldig bra for oss, da vi fører det meste av regnskapet på prosjekt. Føring er veldig enkelt og systemet er brukervennlig. Vi har hatt Visma Business i 16 år og er meget fornøyd, sier Marianne.

Nye tilleggløsninger
For noen år siden gikk Grieghallen AS i gang med Visma Dokumentsenter og AutoInvoice. Og det er Marianne svært tilfreds med.

– Med dokumentsenter er alle faktura lett tilgjengelig og det er enkelt å finne igjen en faktura i ettertid. Det er oversiktlig og jeg har mye bedre kontroll enn tidligere, sier hun.
I dag får Grieghallen AS rundt 95 % av alle inngående faktura direkte inn i dokumentsenteret og slipper dermed både skanning og tolking. I tillegg har Marianne tatt i bruk AutoPay.
– AutoPay er også veldig bra og det er en trygghet at man får beskjed dersom noe ikke går gjennom.

Fornøyd med leveransen
Marianne og Grieghallen AS har hatt et samarbeid med Abacus IT (Tidligere Viscon) i flere år. Lokal nærhet var, og er, en viktig faktor for det gode samarbeidet.

– Jeg er veldig godt fornøyd med Abacus som leverandør. Jeg får alltid hjelp og, ikke minst, god hjelp når jeg har behov for det. Jeg er opptatt av at de holder til i Bergen, og at de har mulighet til å «rykke ut» på kort varsel. Stort sett er det Tone, Tore og Carlos jeg har kontakt med og jeg er veldig fornøyd med jobben de gjør, avslutter Marianne.

Abonner på bloggen vår

Abonner på bloggen og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Meny