Bilde av Anne Christine

Med Abacus IT har vi en god støttespiller

– Abacus IT er vår samarbeidspartner og leverandør på produkter fra Visma. Sammen med dem sørges det for at det området av vår virksomhet blir vedlikeholdt som det skal.

Aval AS er et autorisert regnskapsfører selskap som tilbyr tjenester til små og mellomstore bedrifter. De er opptatt av et tett samarbeid med sine kunder, slik at kundene kan bruke sin tid riktig og ha fokus på egen kjernevirksomhet. Aval benytter Visma Business Byrå og har gjort det siden 2001.

Unngår dobbeltarbeid
Anne Christine Bråthe-Storeide er Produkt – og Markedsansvarlig hos Aval AS. Hun forteller om bakgrunnen for at de valgte å gå i gang med Visma Business tilbake i 2001.
– Systemet ble den gang valgt basert på de gode mulighetene for import og eksport av data fra andre system gjennom en åpen API. Videre fikk vi allerede da mulighet til å utvide tjenestespekteret gjennom å la kundene jobbe via vårt system og servere. Resultatet ble at man unngikk dobbeltarbeid og sparte tid. Dessuten slapp våre kunder dyre investeringer og vedlikehold.

Effektiviserende tjenester
Aval AS tok tidlig i bruk effektiviserende tjenester fra Visma og er opptatt av å kunne tilby smarte og gode løsninger til sine kunder.

– I dag har vi de fleste løsninger som kan tilbys rundt Visma Business Regnskapsbyrå, som Visma Dokumentsenter, AutoInvoice, Approvel, Expense, AutoPay, Webfaktura, og logistikk. Alt dette har gjort det mulig å effektivisere det manuelle papirarbeidet for våre kunder, forteller Anne Christine.

Kunde av Abacus IT siden 2013.
Aval og Abacus IT har hatt et samarbeid i snart 4 år.

– Abacus er vår samarbeidspartner og leverandør av produkter fra Visma. Sammen med dem sørges det for at det området av vår virksomhet blir vedlikeholdt som det skal. Aval AS har først og fremst sin styrke på eget fagområde. For oss er det da særlig viktig å ha gode samarbeidspartnere på andre områder av vår virksomhet. Abacus har gode kunnskaper om våre systemer og «hva som skjer der inne». Supporttjenesten deres er god å ha for oss og hastesaker blir håndtert slik en hastesak krever. Rådgiverne er alle hjelpsomme og imøtekommende.

Med Abacus IT har vi en god støttespiller. De deltar sammen med oss for å dekke våre oppdragsgiveres behov. For oss betyr det først og fremst, og til slutt, å ha en god IT kompetanse i ryggen, avslutter Anne Christine.

Abonner på bloggen vår

Abonner på bloggen og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Meny