Silje Holvik

Weldindustry fikk topp service!

Weldindustry har nylig gått over til Visma.net Project Management og er strålende fornøyd med implementeringen. De ser frem til å ta i bruk mer av den gode funksjonaliteten. Silje Holvik, Solution Sales Manager, er full av lovord om vår rådgiver, Terje Kroglund.

Weldindustry

Silje forteller at Weldindustry utvikler og leverer software for sveiseledelse. – Med vår løsning, WeldEye, styres og ledes sveiseprosjekter etter de kravene og retningslinjene som foreligger. Kundene våre er innen olje og gass, energi og forsvar, bransjer med de høyeste kravene til dokumentasjon og sporbarhet.

Mange muligheter i løsningen

Silje forteller at de startet med å ta i bruk timeregistrering og prosjekthåndtering i Project Management. – Vi ønsket å gå over til en cloud-løsning, men vår tidligere system manglet denne muligheten. Vi har fått veldig god oppfølging av Terje i denne fasen. Han har vist oss mange muligheter i løsningen, spesielt på kundesiden. Disse vil vi kunne ta i bruk etter hvert. Systemet er intuitivt og enkelt å bruke.

Topp service fra Terje!

Implementeringen av Project Management har gått som en drøm, mye takket være ansvarlig rådgiver Terje Kroglund. – Samarbeidet med Terje har fungert veldig bra! Han kan utrolig masse, og er alltid tilgjengelig for oss. Han har gitt oss en topp service, avslutter Silje.

Tusen takk for praten Silje, vi gleder oss til videre samarbeid!

Dersom du ønsker deg et glimrende prosjektstyringsverktøy og strålende service, anbefaler vi å ta kontakt med oss!

Her kan du lese mer om Weldinstry og deres smarte løsninger for sveiseledelse. Følg dem gjerne også på LinkedIn!

Abonner på bloggen vår

Abonner på bloggen og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Meny