_VK08255

Hvem er den viktigste personen i rommet?

Du er! Vi i Abacus IT jobber mot å ha de mest fornøyde kundene i bransjen. Den ambisjonen kommer med et ansvar om å gi deg merverdi på alt vi leverer. På disse sidene har vi samlet ressurser vi tror vil være nyttig for deg som kunde.

Viktige ting å få med seg:

Slik kontakter du oss:

Har du spørsmål eller utfordringer rundt ditt ERP-system, Lønn/HR eller IT og Drift? I så fall kontakter du vårt Kundesenter. Her treffer du rådgivere som har jobbet med våre løsninger i en årrekke. De har en variert bakgrunn, både når det kommer til fag og systemer.

Vi tilbyr ulike typer avtaler for deg som ønsker å benytte vårt Kundesenter. Ta kontakt med oss for å høre hvilken avtale som passer best for deg. Kundesenteret når du best ved å sende mail. Du kan også ringe eller kontakte oss via chat. 

Drift

Mandag – fredag
Kl. 07:00 – 16:00

Vakttelefon

For avtalekunder
Døgnåpent

Øvrig support

Mandag – fredag
Kl. 07:00 – 16:00

Telefon

+47 400 01 850

 

Du kan også nå oss via chat nederst på denne siden.

Customer Care

Dersom du ønsker å bestille flere brukere, lisenser, har spørsmål rundt faktura, eller andre generelle henvendelser, tar du kontakt med oss på Care.

Vi vil også gjerne ha tilbakemeldinger fra våre kunder, og blir glade for både ris og ros.

Som kunde av Abacus så har du gjerne et økonomisystem, eller kanskje du har handlet en pc eller ti? Visste du at vi er totalleverandør av IT-løsninger, og kan bistå på det meste av dine behov når det kommer til å få teknologien til å spille på lag i bedriften din, enten du trenger hjelp innen regnskapsprogram, lønn, HR, logistikk, IT-produkter, IT-drift, prosjektstyring, eller CRM/Salgsstøtte. Vi har også vårt eget regnskapskontor som kan bistå på alt dere trenger av regnskapstjenester. Abacus Ratio har vunnet priser for sitt fastpriskonsept og er en veldig trivelig gjeng som gjerne bistår deg slik at du kan fokusere på det du synes er gøy i egen bedrift. 

Kundehistorie-videoer

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.