Ledige stillinger

Bli én av oss?

Dersom du ikke finner en ledig stilling som passer for deg, er du hjertelig velkommen til å sende oss en åpen søknad. Vi vokser kraftig og er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere. Send oss din CV til post@abacus-it.no, aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

20.05.2022
Drammen

Senior IT-rådgvier

Er du en utadvendt person og humørspreder? Har du en lidenskap for gode kundeopplevelser, og ny teknologi innen Microsoft sin portefølje? Da passer du inn hos oss! Laget vårt trenger en ny kollega i vår skysatsning.

30.04.2022
Bergen

Visma.net konsulent - Trainee

Har du lyst til å kickstarte karrieren hos Visma sin beste forhandler? Vi er også én av Visma sine største forhandlere i Norge, og nå søker vi 3 traineer til henholdsvis Bergen, Son og Trondheim

28.02.2022
Son

Utvikler

Viktigheten av smarte løsninger som forenkler hverdagen øker stadig. Våre utviklere får stadig flere oppgaver, og vi trenger derfor flere! Er du klar for en utfordring?

alltid
Drammen

Løsningsselger Drammen

Brenner du for smarte skyløsninger og er en god formidler? Vi ser etter en proaktiv og erfaren selger, som har lyst å være med å utvikle Abacus IT og bidra til fortsatt vekst.

alltid
Nasjonalt

Åpen søknad

Dersom du ikke finner en ledig stilling som passer for deg, er du hjertelig velkommen til å sende oss en åpen søknad. Vi vokser kraftig og er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere.

Meny