Netthandel: Visma.net ERP Logistikk

Vær der kundene er   

Nordmenn handler mer på nett enn noensinne, og det er ingen grunn til å tro at dette vil endre seg fremover. Sørg for at dine kunder er fornøyde ved å automatisere flyten mellom bestilling og levering gjennom våre løsninger innen netthandel. 

Netthandel: Visma.net ERP Logistikk

Kundene dine er ikke borte, de er bare hjemme

Med markedets beste skybaserte logistikksystem, kombinert med en proff netthandelsløsning, vil du kunne tilby en strømlinjeformet opplevelse - fra start til varen er mottatt. Å drive nettbutikk handler om å gi de gode brukeropplevelsene i den digitale butikken. En viktig faktor er et godt design som frister til handel. I tillegg forventes gode betalingsløsninger, og at butikken kommer frem gjennom enkle googlesøk.
Netthandel: Visma.net ERP Logistikk

Få alt til å henge sammen

Hva så med «det bak» fasaden? Her har det tidligere vært gjort mye manuelt. Dersom man har ambisjoner om å vokse og tjene penger, anbefaler vi at du får full kontroll på hele verdikjeden. Med et skybasert logistikksystem i bakkant, kan du bruke tiden på å sikre god kundeservice, ikke punche ordre mellom forskjellige systemer.

Med Visma.net Logistikk integrert med en smart netthandelsløsning, får du full kontroll fra kunden er i kjøpsmodus til varen er levert. Først når hele verdikjeden henger sammen, vil man være rustet for å vokse. Og den menneskelige arbeidskraften kan brukes til å yte personlig service og gi kunder råd – ikke punche ordre mellom ulike systemer.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.