Netthandel

Vær der kundene er

Nordmenn handler mer på nett enn noensinne, og det er ingen grunn til å tro at dette vil endre seg fremover. Sørg for at dine kunder er fornøyde ved å automatisere flyten mellom bestilling og levering. 
Netthandel

Kundene dine er ikke borte, de er bare hjemme

Med markedets beste skybaserte logistikksystem, kombinert med en proff netthandelsløsning, vil du kunne tilby en strømlinjeformet opplevelse. Fra start og til varen er mottatt. Å drive nettbutikk handler om å gi de gode brukeropplevelsene i den digitale butikken. Viktige faktorer er et godt design som frister til handel. I tillegg forventes gode betalingsløsninger og at butikken kommer frem gjennom enkle googlesøk.
Netthandel

Få alt til å henge sammen

Hva så med «det bak» fasaden? Her har det tidligere vært gjort mye manuelt. Dersom man har ambisjoner om å vokse og tjene penger, anbefaler vi at du får full kontroll på hele verdikjeden. Med et skybasert logistikksystem i bakkant, kan du bruke tiden på å sikre god kundeservice, ikke punche ordre mellom forskjellige systemer.

Med Visma.net Logistics integrert med en smart netthandelsløsning, får du full kontroll fra kunden er i kjøpsmodus til varen er levert. Først når hele verdikjeden henger sammen, vil man være rustet for å vokse. Og den menneskelige arbeidskraften kan brukes til å yte personlig service og gi kunder råd – ikke punche ordre mellom ulike systemer.