lønn christin

Skybasert lønn: Følg strømmen – velg et lønnssystem i skya!

Hender det at du tenker tilbake på teknologiske nyvinninger som har kommet opp gjennom tiden? Noen ganger slår de deg kanskje som en skikkelig god idé, og andre ganger tenker du at «det var en skikkelig flopp»?  Det er lettere å se fasiten i ettertid enn der og da.

Gikk for skrivemaskin jeg..

Selv kjøpte jeg en elektrisk skrivemaskin med rettetast og auto-tekst på slutten av 80 tallet. Jeg valgte skrivemaskinen fremfor en PC med Word Perfect (et tekstbehandlingssystem fra slutten av 1980-tallet). Jeg må innrømme at det var en dårlig vurdering.

Først ute eller etternøler på skybasert lønn?

Noen liker alltid å være først ute med nye ting og løsninger. De fleste følger strømmen, og noen kommer sist som etternølere.

Går du over til en løsming med skybasert lønn i dag, så er du nok ikke første ute, men du følger strømmen. Det er mange fordeler ved å plassere seg «midt på»: De største problemene er løst, implementeringen går lett, supportapparatet er klart og du får en trygg reise ut i skyen. Jeg er også sikker på at skyløsning ikke er noen flopp, men en løsning som er kommet for å bli!

Heng deg på strømmen med Visma.net Payroll

Jeg er faktisk helt sikker på at det er lurt å henge seg på strømmen nå. Vårt lønnssystem i skyen, Visma.net Payroll har mange fordeler:

  • Det er stabilt
  • Det dekker det meste av lønnsdetaljer
  • Systemet er bra på pris
  • Alle våre konsulenter kan det godt
  • Det er mange gode referanser på Payroll

Hva venter du på?

Så, til deg som enda ikke har gått over til skyen – hva venter du på? Ikke gjør som meg å gå for skrivemaskin. Det er et lurt valg å gå for Visma.net Payroll. Finn ut når det passer aller best for deg å skifte ut løsningen din. Gå i gang med å forberede dem som jobber med lønn, og book opp tid med din systemleverandør. Å vente til slutten av året er ikke lurt, da er det ofte lang ventetid på konsulentene. Jeg anbefaler å følge strømmen, ikke bli en etternøler som jeg var. For til slutt måtte jeg uansett kjøpe PC! 😊

Artikkelen er skrevet av Christin Grevstad Thielemann, Salgssjef i Abacus IT. Dersom du kjenner deg klar for en skyprat om lønn med henne, ta kontakt på mail eller ring henne på telefon 480 54 012.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.