mobile løsninger

«Glemte» gevinster ved å bytte til skybaserte systemer

Det snakkes mye om gevinstene ved å gå over til skybaserte løsninger innen ERP og lønn. Godt kjent er tilgang via web, og man alltid oppdatert med siste versjon. Du slipper også egen serverdrift og backup. Dette er klart positive effekter for bedriften, og spesielt for de med ansvar for økonomi- og IT funksjonen. Noe det snakkes mindre om er den positive opplevelsen de ansatte vil få med gode mobile løsninger!

Mobile løsninger letter hverdagen

For oss er det en selvfølge at vi i privatlivet har tilgang til «alt» via mobilen: Banktjenester, kjøp av ulike billetter, parkeringsbetaling, og så videre. Tenker du og jeg likt når vi er på jobb? Stiller vi krav til arbeidsgiver om at vi må få tilgang til effektive og gode mobile løsninger? Som gjør at vi enkelt kan registrere utlegg, føre reiseregninger, registrere timer og -fravær, søke om ferie og godkjenne fakturaer?

Den positive opplevelsen ved å ha effektive og gode løsninger tilgjengelig på egen mobil har for lite fokus. De ansatte har full oversikt over egne timer, ferie, fravær og utlegg. Det gir dem økt kontroll, innsikt og forståelse for bedriften din, kanskje også mer arbeidsglede? Det er jo kjekt å jobbe for et selskap som satser på fremtidsrettet teknologi, og samtidig gjør din arbeidshverdag lettere!

Årets Partner Visma.net Payroll

Abacus IT ble både i 2019, 2020 og 2021 av Visma kåret til årets beste forhandler på salg og leveranse av skyløsningen Visma.net Payroll.  Her er mobile løsninger en selvfølge for både ansatte og ledere. På den måten blir lønnsarbeidet både effektivt og korrekt!

Tips oss gjerne om du ikke har nevnte muligheter der du jobber 😊

#abacusit #vismanet #vismahrm #utiskyen

 

Artikkelen er skrevet av Jostein Gjerde, Avdelingsleder i Rogaland. Dersom du vil ta en prat med Jostein om mobile løsninger, kan du sende ham en mail på jostein@abacus-it.no.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.