regnskapsbyrå løsninger HRM

Løsninger: Maritas favoritter

Artikkelen er skrevet av Marita Langhol, avdelingsleder i Bergen. Hun er kjent som en pratsom, blid og engasjert nordlending, med stor interesse for smarte løsninger.

Forleden ble jeg bedt om å si litt om min favorittløsning. Jeg oppdaget fort at jeg har flere favoritter, og det ble umulig å velge ut én. Det var for vanskelig. Jeg endte med tre løsninger innen rapportering, prosjektstyring og lønn. Alle mine favoritter har en eller flere fellesnevnere:

One Stop Reporting

OneStop Reporting er Visma sitt foretrukne rapporteringsløsning uavhengig av ERP-system. Løsningen har blitt en favoritt på grunn av brukergrensesnitt, funksjonalitet og rapporteringsmuligheter. Den er særdeles stabil, oppleves som trygg, og har alltid 100% oppdaterte verdier.

Jeg er selv over gjennomsnittet opptatt av tall og resultater. Det går ikke en eneste dag uten at jeg sjekker status på selskapets økonomi, eller de ansattes timer, i løsningen.

Vi har lagt hele vår budsjettprosess i løsningen, noe også de fleste kundene velger å gjøre. Budsjettering i OneStop er en «drøm» og gir selskapet full oversikt over hvem som har påbegynt budsjettprosessen, hvor langt prosessen har kommet, og når den er ferdig. Alle versjoner og kommentarer vil bli liggende sånn at en kan få en rask «refresh» ved neste budsjettrunde.

Rapporteringsløsningen er skybasert og du kan nå dine rapporter fra hvor som helst, når som helst!

Visma.net Payroll

Visma.net Payroll – WOW! Abacus IT ble i 2019 kåret til årets Visma.net HRM partner. Mye av takken kan vi sende til utviklerne som står bak Visma.net Payroll. Løsningen er bygget i sky, og for sky. Det er et moderne system som gir deg mobilitet og automasjon på et høyere nivå enn noe annet lønnssystem jeg kjenner.

Her er selve lønnskjøring lagt opp med veivisere, steg-for-steg. Løsningen er blant annet integrert med moduler for reiser og utlegg, kalender, bank og Altinn. Her vil lønnsavdelingen spare tid. Og de kan ta ferie når og hvor de vil (kanskje for første gang?) uten å måtte inn på kontoret for en lønnskjøring.

Vi i Abacus IT satser på å ta hjem prisen for årets Visma.net HRM partner også i 2020. Bak prisen ligger det masse arbeid, dyktige medarbeidere, og kunder som er villige til å ta steget videre til en ny og moderne plattform.

Severa

Severa er Visma sitt flaggskip når det gjelder prosjektstyring. Løsningen er særdeles stabil, enkel og mobil. Det har rik funksjonalitet som:

  • Timeregistrering på prosjekt, faser og aktiviteter.
  • Differensierte priser og mulighet til å fakturere løpende timer eller etter en betalingsplan.
  • Løsningen inkluderer modul for ressursallokering, samt at prosjektleder har full kontroll på prosjektøkonomien.

Her kan man fakturere i løsningen eller overføre grunnlag for fakturering i selskapets ERP-system. Man kan holde dialogen med prosjektdeltagerne via Microsoft Teams, og samhandlingen mellom økonomi og prosjekt er helt uten manuelle operasjoner.

Løsningen er skybasert og du kan føre timer og ha full prosjektkontroll fra hvor som helst, når som helst!

To-trinns autentisering

Alle løsningene fra Visma med pålogging i Visma.net, inkluderer muligheten for to-trinns autentifisering. Dette fører til en høyere grad av sikkerhet. Blant annet sikrer det selskapet mot datainnbrudd, stjålne identiteter, med mer. Sikkerhet er noe ledelsen må ha et bevisst forhold til. Det er et ledelsesansvar og ikke den ansattes ansvar. Å ta i bruk to-trinns autentisering er enkelt, og sikkerhetskoder genereres på app på den enkeltes mobil.

Jeg er selv avhengig av samtlige nevnte løsninger. Dette gjelder alt fra rapportering og budsjettering i selskapet via OneStop Reporting. Innlevering og godkjenning fra de ansattes reiseregninger, utlegg, timer og fravær via Payroll eller min egen lønnsslipp og oversikt på mobil. Ikke minst så er jeg avhengig av at prosjektene vi selger blir levert på best mulig måte. Våre prosjektledere er avhengige av gode og trygge løsninger for å ha kontroll.

Jeg elsker at systemene er levende, at de leverer og at sluttbrukerne der ut synes løsningen er fantastisk for dem!

Har du lyst til å høre mer om Marita sine favoritter? Da må du gjerne kontakte oss via vårt kontaktskjema, sende oss en mail, eller ringe 4000 1850.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.