Skybasert lønnssystem

Visma.net Payroll er et skybasert lønnssystem med effektive løsninger for både lønnsansvarlig og alle ansatte i din bedrift.

Om Visma.net Payroll

Et lønnssystem i skyen som sikrer deg mer automatikk og færre manuelle prosesser. Du slipper lokal installasjon og utgifter til vedlikehold og oppgradering. Du har tilgang til systemet fra alle enheter. Alle ansatte får tilgang til smarte løsninger som registrering av ferie og fravær, reise- og utlegg og timeføring. Det er en smidig og brukervennlig løsning som vil effektivisere måten du jobber på.

Reiseregning og utlegg

Med Visma.net Expense fylles reiseregningene ut nesten helt av seg selv. Visakortet kobles tilløsningen, en app tracker kjøringen din og med en annen app tar du bilde av kvitteringer.

Timeføring

Med Visma.net Time fører ansatte timer, overtid og fleksitid direkte på mobil og nett, og ledere godkjenner like enkelt. Timene sendes automatisk inn i lønnssystemet. Timeregistrering har aldri vært enklere.

Ferie og fravær

Visma.net Calender er en skybasert løsning som gir deg full kontroll på fravær og ferie i din organisasjon. Enkel registrering på nett og mobil.

Se våre webinarer om lønn

Relaterte videoer

Vi er overlykkelig over at vi atter en gang er kåret til årets partner innen Visma.net Payroll! Kåringen er basert på vekst innen skybasert lønn, nye kunder, og vår satsning på området. For oss er Lønn og HR er et stort og viktig fokusområde, og vi har jobbet hardt for å bli den foretrukne skyleverandøren.

 
Vi er Årets Partner HRM!

Vurderer du et skybasert lønnssystem? Mange av våre kunder sparer tid og penger, og letter hverdagen for både ansatte og lønningsansvarlig ved å gå over til Visma.net Payroll.

 
Visma.net Payroll på 3 minutter

Hold deg oppdatert

Prøv vår priskalkulator

Oppdater feltet til høyre med antall ansatte for din bedrift og sammenlign totalprisen for de forskjellige pakkene!

Payroll Start

49kr/mnd

Totalpris

49kr/mnd

Pris pr. ansatt pr måned

Payroll Pluss

58kr/mnd

Totalpris

58kr/mnd

Pris pr. ansatt pr. måned

Payroll Smart

87kr/mnd

Totalpris

87kr/mnd

Pris pr. ansatt pr. måned


Skybasert lønnssystem uten mulighet for integrasjoner


Skybasert lønnssystem med mulighet for integrasjoner


Skybasert lønnssystem med mulighet for integrasjoner


Lønnsslipp på mobil


Lønnsslipp på mobil


Lønnsslipp på mobil


Online kurs


Online kurs


Online kurs


Sluttbrukersupport


Sluttbrukersupport


Sluttbrukersupport


Reiseregning og utlegg


Fravær- og ferieregistrering


Timeregistrering

Meny