Payroll: Visma.net Expense

Enklere hverdag   

Som en del av Payroll, har du muligheten til å få med skybaserte løsninger for reiser og utlegg. Enkel utfylling, smarte apper og full integrasjon til lønnssystemet!  

Payroll: Visma.net Expense

Sånn fungerer løsningen

1. Du tar bilde av kvitteringen med Visma Employee app. Appen foreslår dato, valuta og beløp. Du legger til beskrivelse og registrerer kvitteringen.

2. Du åpner Visma Employee app og bekrefter din reiseregning eller utlegg. Deretter sender du den videre til godkjenning.

3. Leder blir varslet og kan godkjenne utgiften på PC eller mobil. Trenger den å godkjennes av flere ledd, er det enkelt for leder å sende den videre.
Payroll: Visma.net Expense

Integrasjon mot bank

Ved å koble betalingskortet til Visma.net Expense, vil alle transaksjoner du har gjort med kortet ligge tilgjengelig i løsningen. Med et tasteklikk får du opp alle transaksjonene på kortet, og så huker du av for de transaksjonene som hører til den reiseregningen du holder på å fylle ut.
Payroll: Visma.net Expense

Track kjøringen med GPS

Ved hjelp av en tilleggsløsning kan du tracke kjøringen med en GPS-styrt mobilapp. Appen sender informasjon om antall kilometer kjørt og hvor mye du har betalt i bompenger rett inn i løsningen.
Payroll: Visma.net Expense

Godkjente reiseregninger overføres automatisk

Å håndtere reiser og utlegg under refusjon er en naturlig del av arbeidet med lønn. Derfor er systemet integrert mot Visma sine lønnssystemer, slik at godkjente reiseregninger blir overført til lønnssystemet raskt og enkelt.
Payroll: Visma.net Expense

Tilgjengelig fra alle enheter

Visma.net Expense er nettbasert. Det betyr at du kan du fylle ut reiseregningen når og hvor det måtte passe. På nettbrett, PC eller Mac – på hytta, hjemme eller på jobben. Løsningen vil alltid være oppdatert med nyeste satser.

Guide: Alt du trenger å vite om utlegg og elektronisk reiseregning

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.