Visma.net Expense

Spar tid og penger   

Hvert år gjøres det omtrent 5 millioner yrkesreiser i Norge, og uttallige årsverk går bort i manuell utfylling av reiseregninger. Med Visma.net Expense sparer din bedrift tid og penger. Vi tør påstå at denne løsningen er blant markedets beste for reise og utlegg. Enkel utfylling, smarte apper og full integrasjon til lønnsystemet. 

Visma.net Expense

Integrasjon mot bank

Ved å koble betalingskortet til systemet, vil alle transaksjoner du har gjort med kortet ligge tilgjengelig i løsningen. Med et tasteklikk får du opp alle transaksjonene på kortet, og så huker du av for de transaksjonene som hører til den reiseregningen du holder på å fylle ut.
Visma.net Expense

Ta bilde av kvitteringer

Appen Visma Attach ligger gratis i appstore. Hver gang du får en kvittering som hører til en reiseregning så tar du bilde av den med denne appen. Når du senere fyller ut reiseregning i reise- og utleggsystemet, trykker du på en knapp for å «hente kvitteringer». Da får du opp et oversiktsbilde med alle kvitteringene du har tatt bilde av med appen, og så huker du av for de kvitteringene som hører til den reiseregningen du holder på å fylle ut.
Visma.net Expense

Track kjøringen med GPS

Ved hjelp av en tilleggsløsning kan du tracke kjøringen med en GPS-styrt mobilapp. Appen sender informasjon om antall kilometer kjørt og hvor mye du har betalt i bompenger rett inn i løsningen.
Visma.net Expense

Godkjente reiseregninger overføres automatisk

Å håndtere reiseregninger og utleggs- refusjoner er en naturlig del av arbeidet med lønn. Derfor er systemet integrert mot Visma sine lønnssystemer, slik at godkjente reiseregninger blir overført til lønnssystemet raskt og enkelt.
Visma.net Expense

Tilgjengelig fra alle enheter

Systemet er nettbasert. Det betyr at du kan du fylle ut reiseregningen når og hvor det måtte passe. På nettbrett, PC eller Mac – på hytta, hjemme eller på jobben. Løsningen vil alltid være oppdatert med nyeste satser.

Slik digitaliserer du reiseregninger

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.