Visma Lønn

Visma Lønn legges ned – Payroll tar over

Fra 31. desember 2024 vil det ikke lenger være mulig å kjøre lønn fra Visma Lønn. Løsningen, som har vært et av landets største og mest brukte i over 20 år, møter ikke lenger de tekniske kravene som er i stadig endring.

Payroll er fremtiden

Som en ledende produsent av lønnssystemer gjennom flere tiår, har Visma Software brukt sin erfaring fra Visma Lønn til å skape en raskere og mye mer fleksibel programvare, som gjør hverdagen din merkbart enklere!

I tillegg til å ha et moderne utseende som oppleves fresht og brukervennlig, vil Payroll endre din digitale hverdag også på praktiske måter. Du vil erfare at hverdagen blir mer behagelig når du slipper å foreta så mange manuelle prosesser i lønnsarbeidet som i Visma Lønn, da automatikken i Payroll gjør jobben enklere for deg.

Du slipper også bekymringen ved å sette av tid og ressurser til krevende oppgraderinger, da systemet alltid holder seg automatisk oppdatert i henhold til både lovendringer og forbedring av funksjonalitet – gjennom hele døgnet! Payroll kan også benyttes på tvers av økonomisystemer, noe ingen andre leverandører i markedet tilbyr.

Nå også med HR-funksjon

Siste nytt er at Payroll også dekker området innen HR-arbeid, ved at det er sømløst integrert opp mot Dottie HR. Data overføres automatisk fra Dottie HR til Payroll slik at du ikke trenger å legge inn samme informasjon flere steder. Ved å ta i bruk Payroll og Dottie HR kan bedriftens medarbeidere og ledere involveres i enda flere HR- og lønnsrelaterte oppgaver. Du får tilgang til funksjoner som gjør at du kan…

  • Planlegge ferie smertefritt
  • Få alle fellesdokumenter på ett sentralt sted
  • Onboarde uten feil med enkel oversikt over egne rutiner
  • Samsvare med GDPR
  • Få en oversikt over utvikling og trender i bedriften

Flytt over før stresset kommer!

Vi anbefaler deg å la oss komme i gang så snart som mulig med å få overført data fra Visma Lønn til Payroll, slik at du unngår tidsnød på slutten av året. Vi, som en erfaren Visma-partner, hjelper deg på reisen med glede. Send oss en forespørsel på ønsket oppstart i dag!

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.